Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το κίνητρο και η ευκαιρία του Ζέλσον!

Το κίνητρο και η ευκαιρία του Ζέλσον!
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 - 15:13
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ζέλσον Μαρτίνς θεωρείται από πολλούς... μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, πέρυσι, δεν ήταν δηλωμένος στη λίστα της UEFA και έπαιξε στο δεύτερο «μισό» της σεζόν, μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις. Φέτος, έχει δείξει ήδη πως θα είναι η χρονιά του και ειδικότερα, στο Europa League θα μπορούσε να είναι μια σούπερ λύση για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Με τον Βάσκο προπονητή να βλέπει έναν ποδοσφαιριστή αναγεννημένο.

O Zέλσον που θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα στο αποψινό σημαντικό ματς στην Σουηδία, έχει ένα έξτρα κίνητρο, το οποίο θα επηρεάσει και το παιχνίδι του Ολυμπιακού και ίσως και το αποτέλεσμα.

Θέλει να βάλει τέλος σε αυτή την τριετία χωρίς ευρωπαϊκό γκολ και το ιδανικότερο είναι να το κάνει απόψε κόντρα στην Μάλμε συνδυάζοντας το με την δεύτερη φετινή ευρωπαϊκή νίκη των Πειραιωτών. Το τελευταίο του γκολ στην Ευρώπη ήταν με την Μονακό κόντρα στην Σπάρτα Πράγας για τα προκριματικά του Champions League της σεζόν 2020-21.

Μάλιστα και ο ίδιος στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αποψινού ματς πλέον παραδέχεται ότι θέλει όσο τίποτα άλλο να πάρει ένα ματς.

Διαβάστε επίσης