Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Φώναξε» για την ευκαιρία του!

«Φώναξε» για την ευκαιρία του!
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 - 14:04

Ο Αντώνης Παπακανέλλος είναι από τα παιδιά του Ολυμπιακού που φέρουν τον τίτλο του «next big thing». Για τον νεαρό από την Κλειτορία Αχαΐας έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά, αλλά εκείνος δουλεύει σκληρά και δεν επηρεάζεται από αυτά και στόχος του είναι να παίξει με την πρώτη ομάδα του Θρύλου και να καθιερωθεί.

Η σφραγίδα που έβαλε ο 19χρονος μεσοεπιθετικός στην παρουσία του στο UEFA Youth League κι ειδικότερα στα ματς με Μπάγερν και Μίλαν ήταν αρκετή σε πρώτη φάση για να δοκιμάσει την τύχη του στην πρώτη ομάδα και να τον εμπιστευτεί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην προετοιμασία, δίνοντας του χρόνο σε φιλικά παιχνίδια, όπου σκόραρε σε ένα από αυτά κόντρα στην Τερνάνα.

Ωστόχο δεν έχει σημειώσει ακόμα την πρώτη του συμμετοχή με την ανδρική ομάδα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει τη χρονιά παίζοντας στους αγώνες της Κ19 και στο χθεσινό παιχνίδι για το Youth League με το επιβλητικό 5-0 επί της Ταλίνα Κάλεφ ήταν ο κινητήριος μοχλός των Πειραιωτών και «φώναξε» για την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα.

Από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν τα δύο πρώτα γκολ των Πειραιωτών που «ξεκλείδωσαν» τη μαχιτική άμυνα των Εσθονών και μάλιστα βρήκε και το γκολ που έψαχνε ανελλιπώς.

Η εξαιρετική υποδοχή της μπάλας σε συνδυασμό με την γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης τον έκαναν να ξεχωρίζει σε κάθε επίθεση και είναι σίγουρα ένα στοιχειό που λείπει από την ομάδα του «Μέντι» ειδικά στα ματς του πρωταθλήματος κόντρα σε ομάδες με κλειστές άμυνες.

Ο Παπακανέλλος έδειξε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία όποτε του δοθεί και περιμένει να βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης