Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το «φροντιστήριο» του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του και η αδυναμία της Μάλμε

Το «φροντιστήριο» του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του και η αδυναμία της Μάλμε
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 - 12:44
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Είναι σχεδόν δεδομένο, ότι η Μάλμε θα μπει στο γήπεδο δυνατά και επιθετικά. Έχει μεγάλη ποιότητα, έχει την έδρα μαζί της, έχει το μομέντουμ και θεωρητικά πάντα, θα προσπαθήσει, από νωρίς, να κυριαρχήσει στο ματς. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να δεχθεί, από νωρίς πίεση, όμως για τον ίδιο, το βασικό «στοίχημα», είναι ένα: Το να ελέγξει και να κοντρολάρει τον ρυθμό.

Μία συμπαγής προσέγγιση και μία προσπάθεια να κλείσουν οι χώροι, προς την εστία του Κωνσταντή Τζολάκη, φαντάζουν ετούτη τη στιγμή, ως προτεραιότητα, για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές του, μαζί με μία προσπάθεια ανάκτησης, όσο το δυνατόν περισσότερο, της κατοχής της μπάλας.

Πρέπει απόψε ο Θρύλος να θυμίζει την ομάδα που πήρε το Conference και θα πρέπει να είναι… θανατηφόρος, με τις ευκαιρίες που θα του δοθούν. Ο «Μέντι» έκανε ένα μίνι «φροντηστήριο» και έδειξε κομμάτια για τον τρόπο που αγωνίζεται η σουηδική ομάδα και κυρίως ζήτησε προσοχή των ποδοσφαιριστών του στις αμυντικές μεταβάσεις. Παράλληλα, βλέποντας την αδυναμία των Σουηδών στο πρώτο μισό του γηπέδου, τόνισε πως όλοι πρέπει να πρεσάρουν μαζικά, ώστε να τους «κλειδώσουν» εκεί. Το πρόβλημα των πρωταθλητών Σουηδίας είναι στο χτίσιμο της επίθεσης από πίσω, αν οι Πειραιώτες είναι συγκεντρωμένοι μπορούν να κάνουν την ζημιά.

Διαβάστε επίσης