Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Εκπλήξεις ή η γνωστή συνταγή; Αυτό είναι το πλάνο του Μεντιλίμπαρ για Μάλμε!

Εκπλήξεις ή η γνωστή συνταγή; Αυτό είναι το πλάνο του Μεντιλίμπαρ για Μάλμε!
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 - 10:42
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μερικές ώρες έχουν μείνει για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μάλμε, για την τρίτη του νεοσύστατου Europa League. Και έχει ενδιαφέρον η 11άδα που θα παρατάξει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Πάντα έχει ενδιαφέρον να περιμένεις να δεις την 11άδα του Θρύλου, με δεδομένο ότι όλοι είναι διαθέσιμοι πλέον, μετά από καιρό

Ο «Μέντι» προσπαθεί να βρει τις λύσεις για να φύγει νικητής από αυτό τον σημαντικό αγώνα και σκέφτεται αν πάει όπως με την Μπράγκα, όσον αφορά τα πρόσωπα κυρίως, ή θα επιχειρήσει κάποιου είδους έκπληξη. Το αν θα το κάνει τελικά ή όχι, αυτή τη στιγμή το γνωρίζει μόνο ο ίδιος, αλλά το συγκεκριμένο σενάριο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Σε αυτή την περίπτωση μια πιθα έχοντας τον Τζολάκη στο τέρμα και τους Κοστίνια, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγα στην άμυνα. Οι Εσε και Μουζακίτης στον άξονα με τον Τσικίνιο σε ρόλο δεκαριού και οι Ροντινέι - Ζέλσον στα άκρα με τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης. Όμως, ο Γιώργος Μασούρας διεκδικεί μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Σε περίπτωση που ο «Μέντι» επιλέξει Ζέλσον και Μασούρα στα «φτερά» της επίθεσης, τότε ο Ροντινέι θα επιστρέψει στην φυσική του θέση (δεξί μπακ) και ο Κοστίνια θα είναι εκτός.

Διαβάστε επίσης