Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μία (νέα) ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να κάνει το καθήκον του!

Μία (νέα) ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να κάνει το καθήκον του!
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 - 09:51
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Απέναντι στη Μάλμε, επί σουηδικού εδάφους, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται απόψε (24/10 22:00) για τρίτη αγωνιστική στη league phase του νέου Europa League.

Η ελπίδα όλων στο στρατόπεδο του είναι ο ευρωπαϊκός… αέρας να βοηθήσει τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του να θυμηθούν τον καλό εαυτό τους, όπως το έδειξαν εν μέρει κόντρα στην Μπράγκα.

Ο Θρύλος, λογικά, δεν πρέπει να έχει άγχος. Η πρόκρισή του στην επόμενη φάση δεν κρίνεται απόψε. Αλλά για τον κανονικό Ολυμπιακό, το ματς με τη φετινή Μάλμε θα έπρεπε να είναι μία ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας, που θα του αλλάξει την ψυχολογία και θα τον ανεβάσει βαθμολογικά στην Ευρώπη.

Ο Μεντιλίμπαρ υπογράμμισε στη συνέντευξη τύπου πως πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη, αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στο κάζο με τον Λεβαδειακό που προηγήθηκε. «Θέλουμε να είμαστε ο εαυτός μας. Ο καλός μας εαυτός. Εάν δείξουμε πώς είμαστε δυνατοί τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εάν όχι δεν θα νικήσουμε τον αγώνα. Η αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατή ομάδα. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημά της και κάνει πολύ καλή δουλειά», ήταν τα λόγια του «Μέντι».

O Θρύλος πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να πάρει το πρώτο του διπλό νεοσύστατη διοργάνωση του Europa League και να πάρει την απαραίτητη ψυχολογία, προκειμένου να επανέλθει στις «εργοστασιακές ρυθμίσεις», με νίκες, καλή μπάλα με κυριαρχικό ποδόσφαιρο και στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Γι’αυτό τον λόγο, η νίκη στην Σουηδία κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, μπορεί να αλλάξει πολύ θετικά το σύνολο του Μεντιλίμπαρ και είναι σημαντικό να επιτευχθεί, με τις οποιεσδήποτε δυσκολίες.

Διαβάστε επίσης