Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Εξαφανίζουν την «εξυγίανση» από την ΕΠΟ

Εξαφανίζουν την «εξυγίανση» από την ΕΠΟ
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 - 22:00

Οι αλλαγές συνεχίζονται στην ΕΠΟ, ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι προχωρούν με αργά αλλά σταθερά βήματα. Στη σημερινή συνεδρίαση (23/10) της ΕΕ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Μάκης Γκαγκάτσης ζήτησε και έλαβε εξουσιοδότηση να κάνει αλλαγές στο οργανόγραμμα, καθώς το προηγούμενο έχει... σφραγίδα του πρώην εκτελεστικού διευθυντή Ιάκωβου Φιλιππούση.

Από την ΕΠΟ εξαφανίζουν την «εξυγίανση». Μπορεί αυτό να μην «ισχύει» για τους περισσότερους υπαλλήλους της ΕΠΟ, με δεδομένο ότι ανανεώθηκαν οι περισσότερες συμβάσεις που έληγαν, όμως έχει... εφαρμογή στην πολιτική της νυν διοίκησης της ΕΠΟ στους παράγοντες που μέχρι πριν τις εκλογές του Ιουλίου ήταν στη διοίκησή της και πλέον δεν είναι στον κεντρικό ποδοσφαιρικό... χάρτη. Η πολιτική είναι να «εξαφανίσουν» από την ΕΠΟ την «εξυγίανση», τα «ορφανά» του μπλοκ του νότου (μεταξύ αυτών τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτη Διακοφώτη, της ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελο Δανιήλ, της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Τάκη Παπαχρήστο).

Για να κάνουμε ένα γενικό σχόλιο αναφερόμαστε στους παράγοντες του μπλοκ που στήριζε η προηγούμενη κατάσταση της ΑΕΚ (Μελισσανίδης, Παπαδόπουλος) πλέον είναι αποκομμένοι και θα κινδυνεύσουν να χάσουν και τις ενώσεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι έκαναν προσπάθειες ένταξης στην νέα κατάσταση, ακριβώς για αυτό τον λόγο, για να μην αποκτήσουν αντιπολίτευση και κινδυνεύσουν να χάσουν τις εκλογικές αναμετρήσεις. Είναι χαρακτηριστική και συνάμα δεικτική της όλης πολιτικής και η πληροφορία ότι δυο παράγοντες αυτής της πλευράς (σ.σ. ο ένας δεν είναι πρόεδρος ΕΠΣ, ο άλλος ήταν μέσα σε όλα στην... εξυγίανση) πήγαν στο Λονδίνο με δικά τους έξοδα, όμως τους «απέκλεισαν» μέχρι και από το βαν που μετέφερε την «αποστολή» της ΕΠΟ στο Γουέμπλεϊ. Ζήτησαν εξυπηρέτηση και η ομοσπονδία αρνήθηκε. Αρα, το... μήνυμα, αν προτιμάτε το συμπέρασμα που προκύπτει είναι σαφέστατο.

Στην ΕΠΟ φυσάει νέος αέρας και η ομοσπονδία θέλει να απαγκιστρωθεί από το παρελθόν της. Για αυτό και οι αρμόδιοι φροντίζουν να μην δίνουν δικαιώματα ότι έχουν σχέσεις με το παρελθόν. Πολλές είναι οι ενώσεις που έχουν εκλογές το 2025...

TAGS

Διαβάστε επίσης