Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

ΕΠΟ: Μετά την Εθνική, θέλει να «ανεβάσει» και το Κύπελλο

ΕΠΟ: Μετά την Εθνική, θέλει να «ανεβάσει» και το Κύπελλο
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 - 22:50

Μετά την Εθνική, ο επόμενος στόχος της ΕΠΟ είναι, επί προεδρίας Μάκη Γκαγκάτση, να ανεβάσει επίπεδο και το Κύπελλο. Καθόλου τυχαίος ο στόχος, καθώς είναι η μόνη σοβαρή διοργάνωση που έχει και απαξιώθηκε από τις προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ, ειδικά του Μπαλτάκου.

Χρειάζεται εγκυκλοπαίδεια για να καταγραφούν όσα έγιναν. Από τη μια οι αλλαγές ημερομηνιών, από την άλλη οι τελικοί που γίνονταν «λάστιχο», χώρια που αρκετοί διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών. Όμως, πλέον, η ΕΠΟ κρατάει «σταθερή γραμμή» με το Κύπελλο. Θέλει να γίνονται τα παιχνίδια στις ημερομηνίες που δέσμευσε και οι οποίες έχουν ανακοινωθεί. Επίσης, από τώρα ο Γκαγκάτσης έχει ανακοινώσει ότι ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει στις 17 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο, με παρουσία φιλάθλων.

Για αυτό και η ΕΠΟ απάντησε αρνητικά στο αίτημα της αστυνομίας, την περασμένη εβδομάδα, να αλλάξει αγώνες που είχε ορίσει επειδή γινόταν πολλοί στο Λεκανοπέδιο και επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας. Η ομοσπονδία απέδειξε ότι σέβεται τον εαυτό της και τη διοργάνωση του Κυπέλλου.

Μετά την απόφαση της επιστροφής της Εθνικής στο Καραϊσκάκη (σ.σ. ο αγώνας με την Αγγλία γίνεται στο ΟΑΚΑ για εμπορικούς λόγους) και την αναδιοργάνωσή της υπό τον Γιοβάνοβιτς, ρίχνει το βάρος και στο να αποκτήσει το Κύπελλο την αίγλη που αξίζει. Αλλωστε, πρόκειται για δική της διοργάνωση. Αυτά τα μηνύματα «εκπέμπει» η άρνησή της ΕΠΟ στο να γίνει μπάχαλο το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

TAGS

Διαβάστε επίσης