Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ασυναγώνιστος ο Ελ Κααμπί, ξεπέρασε πανηγυρικά τον Ελ Αραμπί!

Ασυναγώνιστος ο Ελ Κααμπί, ξεπέρασε πανηγυρικά τον Ελ Αραμπί!
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 - 13:32

O Ολυμπιακός τον Αύγουστο του 2023 έκανε δικό του από τη «δεξαμενή» των ελεύθερων ποδοσφαιριστών τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε λίρα 100 για τους Πειραιώτες

Ο Μαροκινός επιθετικός τoυ Θρύλου αποκτήθηκε για να πάρει την πρωτιά στην κορυφή της επίθεσης και οι άνθρωποι της ομάδας δικαιώνονται με την παρουσία του καθώς τους έχει «κερδίσει» όλους.

Ούτε 14 μήνες δεν έχουν περάσει από το ντεμπούτο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Μαροκινός φορ έχει ήδη εξελιχθεί σε θρύλο του συλλόγου!

Με το γκολ πέναλτι που σημείωσε ενάντια στον Λεβαδειακό, ο 31χρονος επιθετικός έφτασε τα 40 συνολικά με τους «ερυθρόλευκους» και τα 18, συγκεκριμένα, στην Ευρώπη σπάζοντας τα ρεκόρ, αποτελώντας το βαρόμετρο της «ερυθρόλευκης» επίθεσης.

Μάλιστα, αυτό το εύστοχο πέναλτι τον οδήγησε σε νέο ρεκόρ με την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς ο ίδιος χρειάστηκε μόλις 437 μέρες και 60 αγώνες για να φτάσει τα 40 γκολ. Από την άλλη, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε χρειαστεί 523 μέρες και 70 αγώνες για το δικό του 40ο.

Διαβάστε επίσης