Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η αυτοκριτική Μεντιλίμπαρ-παικτών και οι δύο κρίσιμοι «τελικοί»!

Η αυτοκριτική Μεντιλίμπαρ-παικτών και οι δύο κρίσιμοι «τελικοί»!
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 - 10:24

Δικό μου το λάθος, δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την εμφάνιση και αρνητικό αποτέλεσμα μετά το τέλος του ματς με τον Λεβαδειακό. Το κακό είναι ότι παρότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όλοι όσοι νοιάζονται αυτή την ομάδα, με πρώτο εκείνο που και οπαδός της είναι και πληρώνει αδρά, αισθάνονται ότι βιώνουν το μαρτύριο της σταγόνας. Βλέπουν ξανά και ξανά τα ίδια λάθη. Και ακούν ξανά και ξανά τα ίδια λόγια, ειδικά από τους παίκτες. «Δεν υπάρχει δικαιολογία», «δεν αξίζει τέτοιες πίκρες ο κόσμος μας». Δυστυχώς όσο εύκολα λέγονται αυτά τα λόγια τα μεγάλα, άλλο τόσο εύκολα ΔΕΝ γίνονται πράξη από την ομάδα.

Μετά τη διακοπή, υπήρξε αρνητική εικόνα και αρνητικά αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είναι μόνος πρώτος και βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην ισοβαθμία, πίσω από Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Περισσότερο ενοχλεί η εικόνα και τα σκαμπανεβάσματα των Πειραιωτών, παρά η βαθμολογική θέση, έτσι κι αλλιώς το πρωτάθλημα τώρα ξεκίνησε και… ζεσταίνεται.

Τα «καμπανάκια» με Παναιτωλικό και Άρη μετά την επιστροφή από το break των εθνικών ομάδων, έγινε… καμπανάρα μετά το παιχνίδι με τον Λεβάδειακο. Ο Ολυμπιακός για ένα ακόμα παιχνίδι έχει την μπάλα και δείχνει να μη ξέρει τι να την κάνει και πλέον καλείται άμεσα να αλλάξει το αγωνιστικό του πρόσωπο ειδικά τώρα που στην εξίσωση που υπάρχει η Ευρώπη με το ματς με τη Μάλμε για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προβληματίζεται με αυτά που βλέπει και προβληματίζεται και με τον εαυτό του. Ψάχνει να βρει το «φάρμακο» για να βελτιώσει την ομάδα του χωρίς άλλοθι και δικαιολογίες. Η «μαγκιά» του έχει να κάνει με την παραδοχή των λαθών του και παράλληλα και τα «γκάζια» στους παίκτες για την απαράδεκτη εικόνα και κυρίως νοοτροπία που έβγαλαν στο χορτάρι.

Δεν θέλει να ξεφύγει η κατάσταση και περιμένει άμεση βελτίωση από όλους. Πρώτα κόντρα στη Μάλμε, σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων και εντάσεων κι έπειτα την Κυριακή απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη. Δύο «τελικοί» που θα αλλάξουν εντελώς την ψυχολογία προς το καλύτερο, αν κερδηθούν, διαφορετικά ο προβληματισμός θα είναι πιο έντονος από ποτέ.

O Mεντιλίμπαρ δεν σταματά να τονίζει σε όλους πως πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα, αλλά το σημαντικό είναι τώρα τα αποτελέσματα, γιατί άπαντες κρίνονται από αυτά και για να δούμε έναν κανονικό Θρύλο, πρέπει να βγει νικητής από τον «σκόπελο» αγώνων που έρχεται.

Διαβάστε επίσης