Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η ύψιστη τιμή του Ελ Κααμπί!

Η ύψιστη τιμή του Ελ Κααμπί!
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 - 15:52
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

O Ολυμπιακός τον Αύγουστο του 2023 έκανε δικό του από τη «δεξαμενή» των ελεύθερων ποδοσφαιριστών τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε λίρα 100 για τους Πειραιώτες

Ο Μαροκινός επιθετικός τoυ Θρύλου αποκτήθηκε για να πάρει την πρωτιά στην κορυφή της επίθεσης και οι άνθρωποι της ομάδας δικαιώνονται με την παρουσία του καθώς τους έχει «κερδίσει» όλους.

Ούτε 14 μήνες δεν έχουν περάσει από το ντεμπούτο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Μαροκινός φορ έχει ήδη εξελιχθεί σε θρύλο του συλλόγου!

Με το γκολ πέναλτι που σημείωσε ενάντια στον Λεβαδειακό, ο 31χρονος επιθετικός έφτασε τα 40 συνολικά με τους «ερυθρόλευκους» και τα 18, συγκεκριμένα, στην Ευρώπη σπάζοντας τα ρεκόρ, αποτελώντας το βαρόμετρο της «ερυθρόλευκης» επίθεσης.

Ο σπουδαίος Αγιούμπ είχε μία ύψιστη τιμή στο ματς με τον Λεβαδειακό, όχι για το γκολ που πέτυχε, αλλά για αυτό που έγινε στο 85’.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από την αποχώρηση του Μασούρα, ο Γιάρεμτσουκ μπήκε στη θέση του διεθνή εξτρέμ για το τελευταίο δεκάλεπτο, συν τις καθυστερήσεις. Κατά την αλλαγή του, ο «Μάσου» έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Ελ Κααμπί, σε μια κίνηση που ήταν αξιοσημείωτη.

Αξίζει πάντως να τονίσουμε πως κανονικά το περιβραχιόνιο έπρεπε να περάσει στον γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Κωνσταντή Τζολάκη. Ωστόσο, από πλευράς «ερυθρόλευκων» δεν ήθελε να χαθεί άλλος χρόνος και γι αυτό ο Ελ Κααμπί έγινε αρχηγός, επειδή ήταν πιο… κοντά στον Βραζιλιάνο μπακ. Αυτή ήταν η εντολή που δόθηκε από τον πάγκο του θρύλου. Το ότι ο Ελ Κααμπί πάντως διαθέτει ικανότητες στην επίθεση και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας αρχηγός μέσα στο γήπεδο είναι κάτι που δε χωράει αμφισβήτηση, ένα Conference έφερε στον Πειραιά με τα γκολ του.

Διαβάστε επίσης