Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το στραβοπάτημα από διακοπή έχει γίνει κακή συνήθεια για τον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ (videos)

Το στραβοπάτημα από διακοπή έχει γίνει κακή συνήθεια για τον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ (videos)
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 - 13:46
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ολυμπιακός «φώναξε» με την απόδοσή του κόντρα στον Λεβαδειακό πως έχει θέματα να λύσει, ή μάλλον καλύτερα εμφανίστηκαν ξανά μετά τα δύο καλά παιχνίδια με Ατρόμητο και Μπράγκα. Τα οποία θέματα πρέπει να τα λύσει για να κλείσει ιδανικά την σεζόν στα 100 χρόνια της ιστορίας του.

Μένοντας στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έβγαλαν στο χορτάρι τίποτα απ’ όσα περίμενε τόσο ο Μεντιλίμπαρ, αλλά κι όλοι στον οργανισμό των Πειραιωτών, μετά το πρώτο καλό μισάωρο που δεν ήταν αρκετό, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο κείμενο.

Μία ομάδα άκρως προβλέψιμη, χωρίς φαντασία στην ανάπτυξή της, χωρίς να μπορεί ουσιαστικά ν’ απειλήσει σε οργανωμένη άμυνα, όταν ζορίζουν τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα δεν έχει την προσωπικότητα που τον διέκρινε την περσινή σεζόν, με το αγωνιστικό πλάνο του Μεντιλίμπαρ να «διαβάζεται» εύκολα πλέον απ’ τον αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή παρουσιάζεται χειρότερος απ’ τη μετριότατη εικόνα που έχει μέχρι στιγμής στην φετινή σεζόν. Ενας βαθμός κι αυτός με τον Λεβαδειακό, ή μάλλον καλύτερα δύο βαθμοί στα… σκουπίδια, στο Καραϊσκάκη, με το χειρότερο απ’ όλα να έχει να κάνει με την εικόνα του και την αδυναμία του να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να απειλήσει τον αντίπαλο, όταν πρέπει να πάρει το ματς.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει επί εποχής Μεντιλίμπαρ. Ο Θρύλος έχει πάθει το ίδιο άλλες δύο φορές μετά από την επιστροφή από τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Τελευταίο και πιο «φρέσκο» ήταν η απίστευτη «γκέλα» στο Καραϊσκάκη, κόντρα στον Παναιτωλικό, όπου πέταξε τους πρώτους του πόντους στο πρωτάθλημα, παίζοντας ένα ποδόσφαιρο που δεν συνάδει με την φιλοσοφία του Ολυμπιακού (κυριαρχικό ποδόσφαιρο κλπ.).

Τέλος, το πρώτο «καμπανάκι» μετά από διακοπή, με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Θρύλου, ήταν την περσινή σεζόν. Μετά τον ιστορικό θρίαμβο στη Σερβία επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (1-6), μεσολάβησε η διακοπή και μετά επέστρεψε με ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, όπου δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από ένα τσουβάλι ευκαιριών και δέχτηκε ένα γκολ στο 90’ από τον Ελίασον.

Εν κατακλείδι, η εικόνα του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή από τη διακοπή είναι απογοητευτική και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Διαβάστε επίσης