Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μιλουτίνοφ: Η επιστροφή του σερβικού «τανκ» του Θρύλου!

Μιλουτίνοφ: Η επιστροφή του σερβικού «τανκ» του Θρύλου!
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 - 10:31

Ο Ολυμπιακός με την επιστροφή του Μιλουτίνοφ έχει μια γραμμή ψηλών που δείχνει ικανή να …τρομοκρατεί τους αντιπάλους και όμοιά της δύσκολα συναντάμε στο παρελθόν. Μάλλον δεν έχει προηγούμενο και καθόλου υπερβολική δεν μοιάζει η συγκεκριμένη τοποθέτηση.

Ο Μιλουτίνοφ έχει ύψος 2,13 μ. Ο Φαλ 2,18 μ. Ο Πετρούσεφ 2,11 μ. Ο Ράιτ 2,06 μ. Αλήθεια, βρίσκει κάποιος καλύτερη τετράδα σέντερ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα; Είναι φανερό πως η σκυτάλη πηγαίνει κατευθείαν στον Γιώργο Μπαρτζώκα που καλείται να χωρέσει τους πάντες στην ομάδα και να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής για τις θέσεις «4» και «5». Και βέβαια δεν μπορεί κάποιος να προσπερνά πως άλλος ήταν ο σχεδιασμός του κόουτς πριν από μήνες και αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα, με τις προσθήκες που έγιναν μεσούσης της σεζόν.

Ο ΜΙλουτίνοφ δίνει το ύψος, την εμπειρία, τα καρφώματα, ασφαλώς τα ριμπάουντ και το πάθος που βγάζει στις κινήσεις του. Συν την ικανοποιητική ευστοχία στις βολές. Το ματς με την Καρδίτσα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να πάρει ρυθμό ο «Μίλου» ενόψει του απαιτητικού προγράμματος, σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης