Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Να κάνει την αυτοκριτική του και να πάει παρακάτω!

Να κάνει την αυτοκριτική του και να πάει παρακάτω!
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 20:35

Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να μην ψάχνει για δικαιολογίες. Δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να πετύχει τους στόχους του. Η εικόνα των Πειραιωτών μετά το δεύτερο γκολ επί του Λεβαδειακού δεν ήταν καλή και αυτό το γνωρίζουν καλά ο Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του.

Είναι προφανές ότι από τα μέσα Οκτώβρη δεν έχει κριθεί τίποτε. Σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να μην είχαν χάσει βαθμούς στην έδρα τους, όμως από τη στιγμή που έγινε αυτό, καλούνται να σηκώσουν τα κεφάλια και να προχωρήσουν παρακάτω.

Σε ένα πρωτάθλημα που όλοι κερδίζουν και χάνουν βαθμούς, ο Θρύλος δεν πρέπει να μείνει στο παιχνίδι της Κυριακής (20/10). Αντιθέτως, οι Πειραιώτες χρειάζεται να κάνουν την αυτοκριτική τους, να δουλέψουν σκληρά και να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια.

Ακολουθούν πολλά σημαντικά παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στη Σουηδία για το ματς με τη Μάλμε για το Europa League. Σε καμία περίπτωση, λοιπόν, δεν πρέπει να μείνει στάσιμη η ομάδα. Ο Θρύλος έχει μάθει να είναι νικητής και να πανηγυρίζει αμέτρητες επιτυχίες. Το έκανε και την περασμένη σεζόν, χαρίζοντας μας μία από τις ομορφότερες στιγμές στη ζωή μας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και είναι στο χέρι των Πειραιωτών να πετύχουν τους στόχους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης