Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η εξήγηση για τη συμμετοχή του Ανδρούτσου

Η εξήγηση για τη συμμετοχή του Ανδρούτσου
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 20:16

Η συμμετοχή του Θανάση Ανδρούτσου στο ματς με τον Λεβαδειακό εξέπληξε πολύ κόσμο και αυτό γιατί ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίσημο ματς, από τις 26 Απριλίου του 2023 στο ματς με τον Άρη.

Ο Ανδρούτσος πήρε τη θέση του Ροντινέι λίγα λεπτά μετά την ισοφάριση των Βοιωτών, όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έψαχναν το γκολ της νίκης. Μάλιστα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ απάντησε στην κριτική που δέχθηκε για αυτήν την επιλογή του.

«Είναι παίκτης της ομάδας, έχει συμβόλαιο. Οι περιστάσεις είναι τέτοιες που απαίτησαν τη συμμετοχή του. Λείπουν οι Γουίλιαν, Ζέλσον, οπότε οι περιστάσεις το έφεραν να αγωνιστεί. Μπήκε στην αποστολή και οι εξελίξεις στον αγώνα ήταν τέτοιες που έπρεπε να μπει. Χρειαζόμασταν παίκτες στα άκρα και όταν είσαι μέσα στην αποστολή, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αγωνιστείς», ανέφερε σχετικά ο κόουτς των Πειραιωτών.

Φυσικά, δεν μπορούν να χρεωθούν πολλά στον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 7 Μαΐου του 2024 στον αγώνα της Όσναμπρουκ με τη Σάλκε. Άλλωστε, δεν ήταν ο μόνος που δεν παρουσίασε καλή εικόνα απέναντι στους Βοιωτούς...

Διαβάστε επίσης