Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μεντιλίμπαρ: «Λάθος που πιστέψαμε ότι το ματς είχε τελειώσει»

Μεντιλίμπαρ: «Λάθος που πιστέψαμε ότι το ματς είχε τελειώσει»
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 18:22

Ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς στο Καραϊσκάκη, μετά το 2-2 με τον Λεβαδειακό. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εξήγησε τι πήγε στραβά για τους Πειραιώτες που προηγήθηκαν με 2-0 και τόνισε ότι δεν κατάφερε να πείσει τους παίκτες του ότι πρέπει να δουλέψουν και για τα 90 λεπτά του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ξεκινήσαμε καλά όμως μετά κοιμηθήκαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί γκολ νωρίτερα. Ενώ στην αρχή παίρναμε δεύτερες μπάλες, κλέβαμε και πιέζαμε, σταματήσαμε και νομίζαμε ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει με αποτέλεσμα να δεχθούμε το πρώτο γκολ. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε και είπαμε ότι δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, όμως η αλήθεια είναι πως όταν γίνεται κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να ξεκινήσεις ξανά από το μηδέν.

Δεν έχει να κάνει με την ενέργεια, γιατί από το 20ό λεπτό αμυνόμασταν περισσότερο απ' ότι πιέζαμε. Είναι φταίξιμο δικό μας και πρώτα δικό μου, γιατί δεν κατάφερα να πείσω τους παίκτες μου πως πρέπει να δουλέψουν και για τα 90 λεπτά. Κάναμε πολύ μεγάλο λάθος γιατί πιστέψαμε ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει».

Διαβάστε επίσης