Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Νέο στραβοπάτημα για τον Ολυμπιακό...

Νέο στραβοπάτημα για τον Ολυμπιακό...
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 17:57

Ο Ολυμπιακός πέταξε στα... σκουπίδια την ευκαιρία να μαζέψει τρεις βαθμούς, αφού παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0, χαλάρωσε και το... πλήρωσε. Οι Πειραιώτες έμειναν στο 2-2 με τον Λεβαδειακό στην 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League και καλούνται να σηκώσουν το κεφάλι, καθώς την Πέμπτη αντιμετωπίζουν τη Μάλμε στη Σουηδία για το Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με γκολ του Τσικίνιο στο 2', ενώ ο Ελ Κααμπί ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 21'. Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Όζμπολτ στο 45+1 (πέναλτι) και Γιαννιώτας (57').

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε στην αναμέτρηση με τους Τζολάκη, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Ροντινέι Έσε, Μουζακίτη, Μασούρα, Βέλντε, Τσικίνιο και Ελ Κααμπί. Οι Πειραιώτες μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, θέλοντας από νωρίς να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να πάρουν τα ηνία του αγώνα. Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν δίχτυα, με τον Βέλντε να τροφοδοτεί τον Τσικίνιο και τον Πορτογάλο να κάνει το 1-0 με όμορφο πλασέ μέσα στην περιοχή. Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι, δημιούργησαν ευκαιρίες, κυρίως, από τα δεξιά, ενώ στο 12' είχαν μία νέα καλή ευκαιρία, με τον Γκροφ να αποκρούει την κοντινή κεφαλιά του Ελ Κααμπί, έπειτα από σέντρα του Μασούρα. Στο 21' ο Θρύλος διπλασίασε τα τέρματά του, αφού ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού. Ο Ελ Κααμπί ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Πειραιώτες. Οι γηπεδούχοι κατέβασαν ρυθμό μετά το δεύτερο γκολ και το... πλήρωσαν, αφού ο Λεβαδειακός πήρε μέτρα στο γήπεδο. Στο 43' ο Γιαννιώτας βγήκε τετ α τετ με τον Τζολάκη, όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Οι Πειραιώτες δεν πήραν το... μήνυμα και δύο λεπτά μετά ο Ντόη έκανε πέναλτι στον Ζίνι, με τον Όζμπολτ να ευστοχεί και να μειώνει σε 2-1 στο 45+1'.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός παρουσίασε πολύ κακή εικόνα. Οι Πειραιώτες δεν ανέβασαν ποτέ ρυθμό και στο 57' δέχτηκαν την ισοφάριση, με τον Γιαννιώτα να σκοράρει. Ο Μεντιλίμπαρ έριξε σταδιακά στο παιχνίδι τους Κωστούλα, Ανδρούτσο, Γκαρθία, Κοστίνια και Γιάρεμτσουκ, όμως δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να βρουν επιθετικές λύσεις, αλλά να μην τα καταφέρνουν. Έτσι, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 2-2 με τον Λεβαδειακό και έχασε την ευκαιρία να μαζέψει τρεις σημαντικούς βαθμούς...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ορτέγα, Κάρμο, Ντόι, Ροντινέι (73' Κοστίνια), Εσε (73' Γκαρθία), Μουζακίτης, Βέλντε (62' Κωστούλας), Τσικίνιο (62' Ανδρούτσος), Μασούρας (85' Γιάρεμτσουκ) και Ελ Καμπί.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Τσάπρας, Παπαδόπουλος (35' Κάτρης), Λιάγκας, Μορέιρα, Τσοκάι, Λομαράνα, Πλέγας (35' Ζίνι), Πεντρόζο, Γιαννιώτας (62' Ρόμο) και Όζμπολτ (78' Βήχος).

Διαβάστε επίσης