Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός: Αήττητος στην έδρα του

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός: Αήττητος στην έδρα του
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 11:02

Αήττητος παραμένει ο Ολυμπιακός, απέναντι στον Λεβαδειακό, στο γήπεδό του. Στην έδρα του ο Θρύλος παραμένει κυρίαρχος και οι αριθμοί το αποδεικνύουν. Πάμε να δούμε τι αναφέρει η Stoiximan Super League:

Ο Ολυμπιακός έχει υποδεχθεί τον Λεβαδειακό 19 φορές και δεν έχει ηττηθεί σε καμία από τις αναμετρήσεις. Μάλιστα στα τελευταία 14 μετρά μόνο νίκες και η τελευταία εκτός έδρας επιτυχία της ομάδας της Βοιωτίας ήταν στις 12 Δεκεμβρίου 1993, όταν πήρε 2-2 στο Στάδιο Καραϊσκάκης. Οι Μητσιμπόνας και Καραπιάλης σκόραραν για τον Ολυμπιακό, ενώ για τον Λεβαδειακό δίχτυα βρήκαν οι Κρύος και Λουκάς.

Η δεύτερη ισοπαλία που έχει καταφέρει να πάρει εκτός έδρας ο Λεβαδειακός ήταν στην πρώτη του επίσκεψη στην έδρα του Ολυμπιακού, αφού στις 18 Οκτωβρίου 1987 ως νεοφώτιστος στο πρώτο ματς στην ιστορία των δύο ομάδων πήρε 1-1 (16’ Αλεξίου – 59’ Κάβουρας).

Ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στις 12 από τις 19 εντός έδρας αναμετρήσεις του με τον Λεβαδειακό, ενώ κανένα από τα μεταξύ τους παιχνίδια δεν έχει τελειώσει χωρίς γκολ.

Το 6-0 της σεζόν 2022-23 που ήταν και η τελευταία τους αναμέτρηση, είναι η ευρύτερη νίκη των Ερυθρολεύκων απέναντι στην ομάδα της Βοιωτίας και ακολουθεί το 5-1 στις 7 Φεβρουαρίου 2010.

Οι Ιντέγιε, Ντομίνγκεζ και Μήτρογλου είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν βρει δίχτυα τρεις φορές απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ οι Κανός και Μπιέλ στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκης σημείωσαν από δύο γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

19 ΑΓΩΝΕΣ

17 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

- ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 54-8

Διαβάστε επίσης