Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η προσέγγιση στην ενδεκάδα του Θρύλου

Η προσέγγιση στην ενδεκάδα του Θρύλου
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 10:43

Τους πιο έτοιμους παίκτες ετοιμάζεται να παρατάξει στο Καραϊσκάκη, σήμερα το απόγευμα (16:00) απέναντι στον Λεβαδειακό, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Bάσκος προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει ακόμη ανοίξει τα… χαρτιά του για την ενδεκάδα, ωστόσο αναμένεται πως θα σταθεί στην ετοιμότητα κι όχι στη… Μάλμε που ακολουθεί και «καπάκι» τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι Πειραιώτες εάν θέλουν να βρίσκονται στην κορυφή και να… αγχώσουν περαιτέρω τους αντιπάλους, πρέπει να συνεχίσουν να νικούν και να «χτίζουν» σερί. Το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη είναι σημαντικό και ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη. Πάμε να δούμε την πιθανή ενδεκάδα του αγώνα.

Στο τέρμα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα επιλέξει τον Τζολάκη. Στην άμυνα Κοστίνια, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην άμυνα, τους Έσε και Μουζακίτη στα χαφ, τους Ρόντινεϊ, Τσικίνιο, Κωστούλα ή Μασούρα μπροστά τους και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Ξαναλέμε, με βάση τις δοκιμές του «Μέντι» αυτή είναι μια πιθανή 11άδα. Το τι θα κάνει ακριβώς ο Ισπανός θα το ξέρουμε περίπου μία ώρα πριν από τον αγώνα.

Διαβάστε επίσης