Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ντμίτροβιτς αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ

 Ο Ντμίτροβιτς αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 23:57

Μέλι…. στάζει όποιος ποδοσφαιριστής έχει συνεργαστεί με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός, έχει τον τρόπο να παίρνει το «απόλυτο» από κάθε ποδοσφαιριστή του και ένας με τον οποίο έχει ξεχωριστό «δέσιμο», είναι ο Μάρκο Ντμίτροβιτς. Ο 32χρονος γκολκίπερ της Λεγανές, είχε βρεθεί κάτω από τις οδηγίες του 63χρονου προπονητή, σε 146 αναμετρήσεις (με ένα γκολ με πέναλτι!).

Μάλιστα, ο Σέρβος τερματοφύλακας, σε συνέντευξη του στην «Eldesmarque», υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως έπαιξε και το… δικό του ρόλο για να πάει ο Μεντιλίμπαρ στην Σεβίλλη και να της «χαρίσει» στη συνέχεια, ένα Γιουρόπα Λιγκ. «Κανένας παίκτης δεν έχει το ειδικό βάρος να συστήσει κάποιον, αλλά ήταν στην αναζήτηση άλλων προπονητών» δήλωσε ο Ντμίτροβιτς και αναφέρθηκε σε μια κουβέντα που είχε τότε με τον Αθλητικό Διευθυντή της Σεβίλλης, Μόντσι. Ο τελευταίος, είχε ρωτήσει την άποψη του Ντμίτροβιτς, λόγω της κοινής τους παρουσίας στην Ειμπάρ και του είπα: «Με ρώτησε και του είπα την αλήθεια. Δεν ήμουν πολύ ικανός να του πω την άποψη μου, γιατί δεν είμαι αντικειμενικός με τον Μεντιλίμπαρ, αλλά στη θέση σου του είπα, θα υπέγραφα αμέσως τον «Μέντι».

Η «μεταγραφή» του Μεντιλίμπαρ χαρακτηρίστηκε ως «κλειδί» για να πάρει η Σεβίλλη το Γιουρόπα Λιγκ και δήλωσε: «Προσπάθησα να είμαι ειλικρινής σχετικά με τα πράγματα που μπορούν να κάνουν την ομάδα καλύτερη. Στο τέλος συνέβη, ο σύλλογος έκανε τη σωστή επιλογή και σε δύο μήνες αλλάξαμε μια δυναμική που κανείς δεν φανταζόταν ότι μπορούσαμε να αλλάξουμε. Κερδίσαμε το Europa League και τώρα ο Μεντιλίμπαρ, θριαμβεύει στην Ελλάδα». Κάνοντας λόγο για την κατάκτηση του Κόνφερενς.

Διαβάστε επίσης