Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Προκαλούν οι ίδιοι και οι ίδιοι, ρίσκο οι 17+1 ρέφερι

Προκαλούν οι ίδιοι και οι ίδιοι, ρίσκο οι 17+1 ρέφερι
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 23:41

Οι Μανούχος, Διαμαντόπουλος άνοιξαν την πόρτα, όμως οι ριζικές αλλαγές έμειναν στη μέση. Εξακολουθεί να «φωνάζει» η κατάσταση στη διαιτησία, για αυτό και είναι ρίσκο να μείνουν οι ίδιοι πίνακες, καθώς ο Λανουά δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε προσθήκες (σ.σ. αναμόρφωση) και να στείλει σπίτι τους όσους συνεχίζουν τα προκαλούν.

Κάποιοι διαιτητές δεν συμμορφώνονται με τίποτα. Πριν από τους ορισμούς ξέρουμε πως θα σφυρίξουν κάποιοι συγκεκριμένοι, ποιες ομάδες θα αδικήσουν και ποιες θα ευνοήσουν. Ξέρουμε ποιοι θα 100-0 υπέρ των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και 100-0 κατά του Ολυμπιακού, ακόμη και πριν γίνουν οι αγώνες.

Οι επτά πρώτες αγωνιστικές επιβεβαίωσαν ότι έπρεπε να φύγουν κι άλλοι διαιτητές. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και ότι πλέον η διαιτησία είναι κάτω από την... ομπρέλα της UEFA.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία έστειλε τον Λανουά και τους συνεργάτες του, όχι σαν τους Μπένετ, Φρόιντφελντ που τους διάλεξαν τα κέντρα του παραποδοσφαίρου και του παρασκηνίου και έβαλαν μπροστά τον Μπαλτάκο. Οι προαναφερόμενοι δεν είχαν σχέση με την UEFA.

Είναι ανεξήγητο ότι ο Λανουά δεν θέλει να προωθήσει άλλους διαιτητές, με την αιτιολογία ότι τάχα δεν τους ξέρει. Ενώ οι πίνακες έχουν «μπλοκάρει» με αυτή τη στασιμότητα και κάποιοι ρέφερι απογοητεύονται και τα παρατάνε.

Ούτε είναι λύση ότι θα έχει την ευχέρεια να επιβάλλει τιμωρίες με αφορμή την πιστοποίηση 18 διαιτητών της SL 2. Μπορεί η αρχή να έγινε με τον Σιδηρόπουλο, τον οποίο τιμώρησε για τα λάθη του στον αγώνα Ατρόμητος-Βόλος 1-2, όμως ο πίνακας των ρέφερι της SL «φωνάζει» ότι απαιτούνται ριζικές αλλαγές. Η διαιτησία θα αλλάξει σελίδα μόνο αν φύγουν κι άλλοι. Αλλωστε, η καμένη γη αποδεικνύεται από το ότι η UEFA έκοψε μια θέση διεθνή.

Τι θα πει δεν μπορεί να βγάλει διαιτητές από τον πίνακα επειδή δεν τον επιτρέπει ο κανονισμός; Ας μην τους ορίζει...

Διαβάστε επίσης