Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Από το Παπαστράτειο στο Ναό! Μία ημέρα γεμάτη Θρύλο με στόχο το απόλυτο!

Από το Παπαστράτειο στο Ναό! Μία ημέρα γεμάτη Θρύλο με στόχο το απόλυτο!
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 23:00

Μετά από το γεμάτο Σάββατο με αγώνες του Ερασιτέχνη ο οργανισμός Ολυμπιακός έχει μία Κυριακή με σημαντικά ματς για το πρωτάθλημα σε πόλο Ανδρών και ποδόσφαιρο.


Ο λαός του Θρύλου από το Παπαστράτειο θα πάει μετά απέναντι στο «Γ. Καραϊσκάκης για δύο σημαντικές αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα.


Αρχικά ο Ολυμπιακός δίνει το ντέρμπι του ομίλου, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, στο «ντέρμπι» της 2ης «στροφής» της Α1, με μοναδικό στόχο τη νίκη και το «δύο στα δύο».


Λίγες ώρες μετά στο Ναό, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάρουν μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, το οποίο είναι και ο μεγάλος στόχος τους και τη φετινή σεζόν. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο με τον Λεβαδειακό, αν τον υποτιμήσουν και θα πρέπει να τα δώσουν όλα, ώστε να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο.


Είναι πραγματικά περιττό να αναλύσουμε τη σημασία που αποκτά για τον Θρύλο η μαζική παρουσία του κόσμου σε Παπαστράτειο και Καραϊσκάκη! Ο Ολυμπιακός, όπως φάνηκε και τις προηγούμενες μέρες σε όλα τα ματς των αθλημάτων του Θτύλου, παίρνει μεγάλη ώθηση από τον κόσμο του. Και πρέπει το Παπαστράτειο και το Καραϊσκάκη να είναι γεμάτα! Όλοι εκεί!

Διαβάστε επίσης