Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η επιστροφή του απαραίτητου Τσικίνιο!

Η επιστροφή του απαραίτητου Τσικίνιο!
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 21:31

Ένα από τα τεράστια πλεονεκτήματα αυτού του Ολυμπιακού είναι το γεγονός ότι έχει πολλούς παίκτες, οι οποίοι δεν είναι απλώς χρήσιμοι, αλλά απαραίτητοι για το «ερυθρόλευκο» παιχνίδι. Παράλληλα, έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα στο γήπεδο, βοηθώντας την ομάδα σε διάφορους τομείς.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι εκείνο του Τσικίνιο. Ο Πορτογάλος χαφ αποτελεί έναν από τους βασικότερους «πυλώνες» της μεσοεπιθετικής γραμμής του Θρύλου, ενώ η συνεισφορά του για το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι πολυποίκιλη.

Την ποιότητα του Τσικίνιο την ξέρουμε όλοι. Από την περσινή σεζόν ο Πορτογάλος μέσος ενίσχυσε τον Θρύλο και τον οδήγησε σε μεγάλες νίκες και επιτυχίες. Αυτό που αξίζει να αναφερθεί για τον 29χρονο είναι ότι επιστρέφει ξανά στα πλάνα του «Μέντι».

Ο «Τσίκι» δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς είχε τραυματιστεί στο ματς με την Μπράγκα (3-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Europa League και φάνηκε η απουσία του. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει κομβικό ρόλο στην ομάδα και ο ίδιος το γνωρίζει πολύ καλά και είναι ξανά στις επάλξεις για να ενισχύσει τους Κυπελλούχους Ευρώπης!

Διαβάστε επίσης