Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Χωρίς Γουίλιαν και Ζέλσον η αποστολή του Θρύλου για Λεβαδειακό! (photo)

Χωρίς Γουίλιαν και Ζέλσον η αποστολή του Θρύλου για Λεβαδειακό! (photo)
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 21:14

Πανέτοιμος και αποφασισμένος να πάρει τη νίκη κόντρα στoν Λεβαδειακό και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την επιστροφή στην κορυφή, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται, είναι ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι προσηλωμένοι στο αυριανό παιχνίδι, (19/10, 16:00), επιθυμώντας να πάρουν μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, το οποίο είναι και ο μεγάλος στόχος τους και τη φετινή σεζόν. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο με τον Λεβαδειακό, αν τον υποτιμήσουν και θα πρέπει να τα δώσουν όλα, ώστε να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του για το τι θα συναντήσουν αύριο και όλοι στις τάξεις της ομάδας είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% για να πάρουν το τρίποντο στο Ναό.

Οι παίκτες του Θρύλου έχουν συνειδητοποιήσει το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα και είναι πανέτοιμοι να μπουν με το… μαχαίρι στα δόντια από το ξεκίνημα, για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν, παίζοντας και πάλι ωραίο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, πριν από λίγο, με τον «Μέντι» να ανακοινώνει την αποστολή για το αυριανό ματς, στην οποία επέστρεψε ο Τσικίνιο και ο Ανδρούτσος ενώ εκτός έμειναν οι Μαρτίνς, Γουίλιαν, Πασχαλάκης και ο Γιαζίτζι.

Αναλυτικά η αποστολή: Τζολάκης, Μπότης, Αναγνωστόπουλος, Ροντινέι, Κοστίνια, Ορτέγκα, Κάρμο, Ρέτσος, Μπιανκόν, Πιρόλα, Ανδρούτσος, Ντόη,Τσικίνιο, Έσε, Μουζακίτης, Ολιβέιρα, Γκαρσία, Βέλντε, Στάμενιτς, Ελ Κααμπί, Κωστούλας, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας


Διαβάστε επίσης