Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Oι νέοι που κερδίζουν πόντους για το ματς με τον Λεβαδειακό

Oι νέοι που κερδίζουν πόντους για το ματς με τον Λεβαδειακό
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 14:50

Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ το οποίο συνδυάζει εμπειρία και... νιάτα. Άλλωστε, η Κ19 έγραψε τη δική της ιστορία την περσινή σεζόν, κατακτώντας το UEFA Youth League. Ο Θρύλος στηρίζει τα δικά του παιδιά, τα οποία έχουν κερδίσει με την αξία τους την εμπιστοσύνη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος κόουτς υπολογίζει πολύ και στους, Χρήστο Μουζακίστη και Μπάμπη Κωστούλα, οι οποίοι έχουν κάνει το ντεμπούτο τους με την πρώτη ομάδα. Τα... διαμάντια των Πειραιωτών συνεχίζουν να κερδίζουν πόντους και δεν αποκλείεται να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», στο ματς με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (20/10), στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ειδικότερα, ο Μουζακίτης αναμένεται να βρεθεί δίπλα στον Έσε, ενώ ο Κωστούλας μπορεί να ξεκινήσει και πίσω από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ένα σύστημα το οποίο το είδαμε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο 63χρονος κόουτς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο μένει να φανεί εάν θα χρησιμοποίησει ξανά τον Ροντινέι ο εξτρέμ, ο οποίος στα τελευταία ματς είχε πίσω στο δεξί άκρο της άμυνας τον Κοστίνια.

Διαβάστε επίσης