Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ευκαιρία να αποκτήσει ξανά ρυθμό!

Ευκαιρία να αποκτήσει ξανά ρυθμό!
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 13:31

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για να υποδεχτεί τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη (20/10, 16:00). Οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς τον στόχο τους και να πάνε στη Σουηδία με την ψυχολογία στα ύψη.

Το παιχνίδι με τους Βοιωτούς, είναι μία καλή ευκαιρία για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δει σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Φυσικά, είναι ευκαιρία και για τους «ερυθρόλευκους» να βρουν ξανά αγωνιστικό ρυθμό, αφού ακολουθεί μία σημαντική ευρωπαϊκή «μάχη».

Η διακοπή του πρωταθλήματος επηρέασε, σίγουρα, κάθε ποδοσφαιριστή, όμως αυτό που θέλει ο Βάσκος προπονητής είναι οι παίκτες του να βρεθούν άμεσα στο 100%, καθώς ακολουθούν και άλλα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός καλείται να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος απέναντι στον Λεβαδειακό, να κάνει τη... δουλειά χωρίς προβλήματα και στη συνέχεια να αναχωρήσει για τη Σουηδία. Μετά το 3-0 επί της Μπράγκα στον Ναό, οι Πειραιώτες θέλουν να μαζέψουν ακόμη τρεις βαθμούς στην Ευρώπη για να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Διαβάστε επίσης