Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μάλμε!

Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μάλμε!
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 10:02

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα απαιτητικό πρόγραμμα με επτά ματς σε 22 ημέρες (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Europa League). Παιχνίδια τα οποία μπορούν να κρύβουν... παγίδες και να δυσκολέψουν τον Θρύλος. Οι Πειραιώτες επιστρέφουν στη δράση για πρώτη φορά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων και υποδέχονται στο ομορφότερο γήπεδο του κόσμου τον Λεβαδειακό (20/10, 16:00), για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Απέναντι σε μία ομάδα πολύ χαμηλότερου επιπέδου, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να... τεστάρει τους παίκτες του και να δει σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται. Φυσικά, στόχος είναι οι τρεις βαθμοί και να μην υπάρξουν... απώλειες, αφού ακολουθεί και το παιχνίδι με τη Μάλμε στη Σουηδία για το Europa League.

Ο Βάσκος προπονητής υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και θέλει να τους αξιοποιήσει σε αυτά τα παιχνίδια, στα οποία ο Θρύλος θα παίξει μόνο για ένα αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός έχει 14 βαθμούς, όπως η ΑΕΚ και ο Άρης, με τον ΠΑΟΚ να έχει δύο βαθμούς περισσότερους. Την Κυριακή (20/10), οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να «πατήσουν» ξανά στην κορυφή, σε περίπτωση που η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ χάσουν βαθμούς, αφού παίζουν μεταξύ τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει μέχρι τέλους για να πετύχει τους στόχους του και να γιορτάσει αμέτρητες επιτυχίες στα 100 ένδοξα χρόνια ιστορίας του. Άπαντες στην ομάδα του Πειραιά είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και γιορτάσουν ξανά μαζί με τον κόσμο τους, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Βήμα-βήμα, ο Θρύλος προχωράει και τα καλύτερα έρχονται.

Διαβάστε επίσης