Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με τον κόσμο του στο Ναό ο Λεβαδειακός

Με τον κόσμο του στο Ναό ο Λεβαδειακός
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 - 21:21

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα του στο Καραϊσκάκη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα της Super League. Η αναμέτρηση αναμένεται να είναι σημαντική, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε τροχιά τίτλου και δεν θέλουν να χάσουν κι άλλους βαθμούς στο «σπίτι» τους, χρειάζεται άμεσα να επιστρέψουν στις νίκες.

Όπως ανακοίνωσαν οι Βοιωτοί, οι κάτοχοι του Conference League τους παραχώρησαν τη Θύρα 27 για τις ανάγκες των φιλάθλων τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

"Για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League στο Στάδιο ‘’Γ. Καραϊσκάκης’’ την Κυριακή 20/10 και ώρα 16:00, η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι θα διατεθεί η θύρα 27 για την εξυπηρέτησή τους.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο.

Η διαδικασία εισόδου δε διαφέρει από αυτήν των εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας μας. Μετά την αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ο κάθε φίλαθλος πρέπει υποχρεωτικά να προχωρήσει σε ταυτοποίηση στο Gov.gr Wallet, καθώς η είσοδος στο γήπεδο, βάσει του νέου Νόμου, γίνεται αποκλειστικά μέσω αυτής της πλατφόρμας.

Υπενθυμίζουμε ότι η τήρηση των μέτρων ασφαλείας αποτελεί καταλυτικής σημασίας, όπως και σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ Λεβαδειακός, για την αποφυγή κινδύνων τιμωρίας της ομάδας".

Διαβάστε επίσης