Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ανυπομονεί για το ντεμπούτο του ο Γιαζίτζι!

Ανυπομονεί για το ντεμπούτο του ο Γιαζίτζι!
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 - 16:24

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι μετράει αντίστροφα για να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μία πρώτη... γεύση πήρε στο φιλικό με τον Ατρόμητο (1-0) στο Ρέντη, στο οποίο χάρισε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» με δικό του γκολ.

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στον Θρύλο από τις 28 Σεπτεμβρίου και προσαρμόζεται στη νέα του ομάδα και στα «θέλω» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο ίδιος δεν σταματάει να δουλεύει στις προπονήσεις, προκειμένου να μπορέσει να βρεθεί στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση και να ενισχύσει τους Πειραιώτες το επόμενο διάστημα. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα πρόγραμμα... φωτιά μπροστά τους με επτά ματς μέσα σε 22 ημέρες. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι άπαντες χρειάζεται να βρίσκονται στο 100% και να είναι σε θέση να βοηθήσουν όταν τους ζητηθεί από τον Βάσκο προπονητή.

Ο Γιαζίτζι έμεινε εκτός δράσης για αρκετό διάστημα, από όταν έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να έχει κομβικό ρόλο στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Μάλιστα, συγκεντρώνει πόντους για να βρεθεί και στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (20/18), αλλά και να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

Από τη στιγμή που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη (δεν έχει δηλωθεί στη λίστα), θα κληθεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και για αυτόν τον λόγο θέλει άμεσα να βρει τον καλό εαυτό του.

Διαβάστε επίσης