Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Πάνοπλος» ο Θρύλος ενόψει της συνέχειας! (photos)

«Πάνοπλος» ο Θρύλος ενόψει της συνέχειας! (photos)
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 - 14:28

Κάθε λόγο να χαμογελάει έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ! Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα απαιτητικό πρόγραμμα με επτά ματς μέσα σε 22 ημέρες (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Europa League) και ο Βάσκος προπονητής μπορεί, μέχρι στιγμής, να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Στη σημερινή (18/10) προπόνηση άπαντες έδωσα το παρών και τέθηκαν στη διάθεση του έμπειρου κόουτς. Συγκεκριμένα, οι Τσικίνιο, Ζέλσον Μαρτίνς και Γουίλιανς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν και βρίσκονται σε θέση να ενισχύσουν τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι την Κυριακή (20/10) αντιμετωπίζουν τον Λεβαδειακό στη Stoiximan Super League και τέσσερις ημέρες αργότερα θα αγωνιστούν απέναντι στη Σουηδία, απέναντι στη Μάλμε για το Europa League.

Μάλιστα, οι Πιρόλα, Γιάρεμτσουκ και Παπακανέλλος ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε και ακόλουθησαν το πρόγραμμα προπόνησης στο Ρέντη. Φυσικά, ο Μεντιλίμπαρ καλείται να κρίνει τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του και να σχεδιάσει τα πλάνα του για τους αγώνες που ακολουθούν.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει, αρχικώς, τους τρεις σημαντικούς βαθμούς στη Super League και στη συνέχεια να πανηγυρίσει ακόμα μία νίκη στην Ευρώπη, μετά το εμφατικό 3-0 επί της Μπράγκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης