Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στο Ρέντη (photo)

Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στο Ρέντη (photo)
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 - 11:30

Δύο 24ωρα έμειναν για να επιστρέψει ξανά στη δράση ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν στον Ναό τον Λεβαδειακό (20/10, 16:00) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ετοιμάζονται να πάρουν τους τρεις σημαντικούς βαθμούς για τη συνέχεια.

Η σκληρή δουλειά στο Ρέντη συνεχίζεται, ύστερα από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να σχεδιάζει τα πλάνα του. Ο Βάσκος προπονητής γνωρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους ένα απαιτητικό πρόγραμμα με 7 ματς σε 22 ημέρες και καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ του. Με τους διεθνείς να έχουν επιστρέψει, ο κόουτς του Θρύλου θέλει να δει ποιοι βρίσκονται σε θέση να ξεκινήσουν στο ματς με τον Λεβαδειακό και φυσικά ποιοι βρίσκονται στο 100%.

Για τον Ολυμπιακό ακολουθεί και το σημαντικό ματς με τη Μάλμε στη Σουηδία την Πέμπτη (24/10, 22:00). Άπαντες στην ομάδα είναι αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι για να πετύχουν τους στόχους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, έτσι ώστε να γιορτάσουν και τα 100 χρόνια του μεγαλύτερου συλλόγου.

Ο κόσμος του Θρύλου, επιτέλους, θα βρεθεί ξανά στο ομορφότερο γήπεδο του κόσμου και θα στηρίξει τους παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, οι οποίοι μόλις μερικούς μήνες πριν μας χάρισαν μία απο τις ομορφότερες στιγμές στη ζωή μας.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ολυμπιακός μας... ζεσταίνει ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό, δημοσιεύοντας φωτογραφία από την προπόνηση των Πειραιωτών στο Ρέντη. Μάλιστα στην ανάρτηση βλέπουμε τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να έχει την μπάλα και τον Χρήστο Μουζακίτη πίσω του να παίρνει... μαθήματα! Από τη μία ο Μαροκινός που έχει γράψει ήδη ιστορία με τη φανέλα του Θρύλου και από την άλλη ο ταλαντούχος Έλληνας μέσος, ο οποίος κατέκτησε το UEFA Youth League και ετοιμάζεται να αφήσει το στίγμα του και στην πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων»!

Διαβάστε επίσης

Διαλυμένη κατάσταση στο VAR

Διαλυμένη κατάσταση στο VAR

Ο Βαλέρι με δήλωση-σοκ παραδέχθηκε ότι παρέλαβε καμένη γη από τους Μάνταλο, Φρόιντφελντ και λοιπούς. Κατά τα άλλα να μην αμφισβητούμε τις γραμμές του οφσάιντ!

Η Εθνική φέρνει χρήμα στην ΕΠΟ

Η Εθνική φέρνει χρήμα στην ΕΠΟ

Χαμός από τώρα για τα εισιτήρια του αγώνα με την Αγγλία που θα γίνει στις 14 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τα έσοδα από τα εισιτήρια στο Nations League θα ξεπεράσουν τα 2 εκατ. ευρώ.