Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ντε Λα Mπέγια: «Ο Ολυμπιακός μου έδειξε ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» (photo)

Ντε Λα Mπέγια: «Ο Ολυμπιακός μου έδειξε ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» (photo)
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 - 23:22

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Εντελώς αντικειμενικά. Το όνομα του Θρύλου ακούγεται σε κάθε σημείο της γης. Παντού! Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος του κόσμου, δεν σταματάει να σηκώνει κούπες και να πανηγυρίζει τεράστιες νίκες. Αυτό, μπορούν να το αναγνωρίσουν όλοι, ακόμα και αυτοί που... δυσκολεύονται.

Παίκτες έρχονται και φεύγουν, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις στιγμές που έζησε με την ερυθρόλευκη ριγωτή. Ένας από αυτούς είναι και ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια! Ο 38χρονος, πλέον, Ισπανός, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού από το 2016 μέχρι το 2017 και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, πριν αποχωρήσει για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Τι και αν έχουν περάσει 7 χρόνια! Ο Ισπανός παντού μιλάει για τον Ολυμπιακό και δείχνει την αγάπη του για την ομάδα του Πειραιά! Μάλιστα, ο Ντε Λα Μπέγια έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία γράφει: «Η Ελλάδα ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι στην καριέρα μου. Πρέπει να ζήσεις την εμπειρία για να καταλάβεις το πάθος που έχουν. Ο Ολυμπιακός μου έδειξε ποια είναι η καλύτερη ομάδα εκεί».

Η ανάρτηση του Ντε Λα Μπέγια:

Διαβάστε επίσης

Διαλυμένη κατάσταση στο VAR

Διαλυμένη κατάσταση στο VAR

Ο Βαλέρι με δήλωση-σοκ παραδέχθηκε ότι παρέλαβε καμένη γη από τους Μάνταλο, Φρόιντφελντ και λοιπούς. Κατά τα άλλα να μην αμφισβητούμε τις γραμμές του οφσάιντ!

Η Εθνική φέρνει χρήμα στην ΕΠΟ

Η Εθνική φέρνει χρήμα στην ΕΠΟ

Χαμός από τώρα για τα εισιτήρια του αγώνα με την Αγγλία που θα γίνει στις 14 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τα έσοδα από τα εισιτήρια στο Nations League θα ξεπεράσουν τα 2 εκατ. ευρώ.