Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η Εθνική φέρνει χρήμα στην ΕΠΟ

Η Εθνική φέρνει χρήμα στην ΕΠΟ
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 - 22:38

Μπορεί ο αγώνας με την Αγγλία, για την 5η αγωνιστική του Nations League να είναι προγραμματισμένος, για τις 14 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο όμως στην ΕΠΟ έχει σημάνει συναγερμός. «Τέτοιο πράγμα δεν ξανάγινε», λένε στο Πάρκο Γουδή, καθώς έχουν πολλά αιτήματα για εισιτήρια, αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη, αν και απομένει ένας μήνας για το ματς, αν και η ΕΠΟ δεν έχει υπογράψει ούτε σχετική σύμβαση με το ΟΑΚΑ, για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας, ένα τυπικό θέμα.

Πάντως, λόγω της μεγάλης ζήτησης τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν 20 μέρες νωρίτερα από την προαναφερόμενη ημερομηνία και μοιάζουν πολύ λίγα τα 60-65.000! Επίσης, οι τιμές θα είναι προσιτές: 10, 20, 30, 40 και 50 ευρώ.

Η Εθνική γίνεται... ξανά «χρυσωρυχείο» για την ΕΠΟ, καθώς οι επιτυχίες φέρνουν χρήμα. Το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ αναμένεται να «αγγίξουν» τα έσοδα της ΕΠΟ από τα εισιτήρια των αγώνων της Εθνικής. Μέχρι τώρα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπαιξε με τη Φινλανδία και την Ιρλανδία στο Καραϊσκάκη, ενώ στις 14 Νοεμβρίου ακολουθεί το παιχνίδι με την Αγγλία που θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τον αγώνα με τη Φινλανδία παρακολούθησαν 20.000 φίλαθλοι συν 30.000 φίλαθλοι που κατέκλυσαν προχθές το Καραϊσκάκη, με αποτέλεσμα sold out σε αγώνα της Εθνικής μετά από 10 χρόνια. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στον αγώνα με την Αγγλία, άρα συν 65.000 εισιτήρια. Όλα αυτά μας κάνουν 110.000 εισιτήρια και με μέσο όρο 20 ευρώ «μεταφράζονται» σε έσοδα ύψους τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ για την ΕΠΟ.

Τα έσοδα αναμένονται να αυξηθούν και αν η Εθνική κατακτήσει την πρώτη θέση στο όμιλό της. Θα προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία και αυτό σημαίνει καλύτερες κληρώσεις. Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι ο κόσμος ασχολείται πάλι μαζί της, μετά από πολλά χρόνια.

Με βάση τα παραπάνω η ομοσπονδία δικαιώνεται για τη επιλογή της να «επιστρέψει» η Εθνική στο Καραϊσκάκη. Εκτός από τη μεγάλη οικονομική ανάσα η ομάδα απέκτησε και έδρα, με απόδειξη τις δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Οι παίκτες της Εθνικής είχαν να λένε για την ατμόσφαιρα και για τις συνθήκες στους εντός έδρας αγώνες στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Πιο συγκεκριμένα το χαρακτήριζαν δυνατή έδρα, εντυπωσιασμένοι από τη συμπαράσταση των φιλάθλων, για αυτό και στο τέλος του αγώνα με την Ιρλανδία «πέρασαν» μπροστά από όλες τις κερκίδες.

Διαβάστε επίσης

Διαλυμένη κατάσταση στο VAR

Διαλυμένη κατάσταση στο VAR

Ο Βαλέρι με δήλωση-σοκ παραδέχθηκε ότι παρέλαβε καμένη γη από τους Μάνταλο, Φρόιντφελντ και λοιπούς. Κατά τα άλλα να μην αμφισβητούμε τις γραμμές του οφσάιντ!