Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μόλις πέντε κοινά πρόσωπα

Μόλις πέντε κοινά πρόσωπα
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 - 20:40

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον θρύλο, με τον αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή, στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός μετρά 14 συνεχόμενες νίκες σε εντός έδρας παιχνίδια με τους Βοιωτούς.

Η τελευταία μάλιστα, στις 5 Μαρτίου 2023, με 6-0, αποτελεί τη βαρύτερη ήττα όλων των εποχών για τον Λεβαδειακό, στην ιστορία του στα «σαλόνια», με την ομάδα του Μίτσελ τότε, να σκοράρει με τους Μπιέλ (2 γκολ), Χουάνγκ, Μπακαμπού και Κανός (2 γκολ). Προπονητής τότε του Λεβαδειακού, ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος έκανε «ζημιά» φέτος στον Θρύλο, με το 0-0 ως τεχνικός του Παναιτωλικού.

Κανείς από τους τότε «ερυθρόλευκους» σκόρερ, δεν είναι πλέον κάτοικος Πειραιά. Μάλιστα, απ’ όσους ξεκίνησαν εκείνο το παιχνίδι και όσους ήταν στον πάγκο, βρίσκονται σήμερα στον Ολυμπιακό μόλις πέντε. Οι Πασχαλάκης, Ντόη, Ανδρούτσος και Μασούρας είχαν ξεκινήσει, ενώ ο Τζολάκης, ήταν αναπληρωματικός γκολκίπερ.

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική φέρνει χρήμα στην ΕΠΟ

Η Εθνική φέρνει χρήμα στην ΕΠΟ

Χαμός από τώρα για τα εισιτήρια του αγώνα με την Αγγλία που θα γίνει στις 14 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τα έσοδα από τα εισιτήρια στο Nations League θα ξεπεράσουν τα 2 εκατ. ευρώ.