Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ενημέρωση από τον Ολυμπιακό για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μάλμε!

Ενημέρωση από τον Ολυμπιακό για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μάλμε!
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 - 19:46

Για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League απέναντι στη Malmö, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24/10/2024 στις 21:00 (τοπική ώρα), στο «Malmö New Stadium», η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των λιγοστών εισιτηρίων που έχουν μείνει προς διάθεση θα συνεχιστεί την Παρασκευή 18/10 (11:00 – 17:00 ή έως την εξάντληση τους) από τα εκδοτήρια της Θύρας 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».

Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας στις υπόλοιπες θύρες, ο οποίος θα ταξιδέψει ο ίδιος στη Σουηδία, έχει δικαίωμα αγοράς ενός {1} εισιτηρίου. Απαραίτητα στοιχεία για την αγορά τους είναι η επίδειξη της ταυτότητας του κατόχου εισιτηρίου διαρκείας (έστω φωτοτυπία), τα στοιχεία της θέσης (θύρα/σειρά/θέση) του εισιτηρίου διαρκείας και η αεροπορική ή ξενοδοχειακή του κράτηση.

Σημειώνουμε ότι ένας φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια και για άλλους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας εφόσον προσκομίσει τα προαναφερόμενα.

Σε περίπτωση μη εξάντλησής τους από τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι €25 και η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με μετρητά.

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική φέρνει χρήμα στην ΕΠΟ

Η Εθνική φέρνει χρήμα στην ΕΠΟ

Χαμός από τώρα για τα εισιτήρια του αγώνα με την Αγγλία που θα γίνει στις 14 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τα έσοδα από τα εισιτήρια στο Nations League θα ξεπεράσουν τα 2 εκατ. ευρώ.