Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

To πάθημα της προηγούμενης διακοπής να γίνει μάθημα!

To πάθημα της προηγούμενης διακοπής να γίνει μάθημα!
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 - 16:50
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ολυμπιακός δεν ικανοποίησε με την εικόνα που είχε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά και στα προηγούμενα ματς με εξαίρεση το ματς με την Μπράγκα και είναι σίγουρο πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα τα αφήσει έτσι. Ο Βάσκος τεχνικός συζήτησε πολύ με τους συνεργάτες του αναφορικά με το παιχνίδι αναλύοντας όλες τις πτυχές του.

Ο Μεντιλίμπαρ στάθηκε σε εκείνο το μεγάλο κομμάτι του αγώνα όπου ο Ολυμπιακός δεν δημιουργούσε και δεν πίεζε όπως πρέπει, δίνοντας χώρους στους «πράσινους» στο τελευταίο χρονικά ματς.

O Ισπανός προπονητής θέλει η ομάδα του να παρουσιάζεται με το μαχαίρι στα δόντια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να μην έχει χαμένα ημίχρονα, να επιβάλλει τον ρυθμό της, να νικάει.

Παράλληλα, ο «Μέντι» και οι συνεργάτες του θα έχουν πολλά να πουν στους ποδοσφαιριστές τους για το... 0-0 με τον Παναιτωλικό. Θυμίζουμε ότι η «λευκή ισοπαλία» με τους Αγρινιώτες ήταν το πρώτο ματς αμέσως μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου και δεν θέλει να την ξαναπατήσει. Πρέπει να είναι άπαντες έτοιμοι για όλα και να κάνουν τη δουλειά για να μην κάνει άλλα δώρα στο πρωτάθλημα ειδικά στο Ναό.

Είναι αυτονόητο, λοιπόν, να κερδίσει το ματς και το βράδυ της Κυριακής να σκαρφαλώσει στην κορυφή, με βάση το αποτέλεσμα του ντέρμπι δικεφάλων (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ).

Διαβάστε επίσης