Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το απαιτητικό πρόγραμμα, ο κόσμος και ο στόχος του Θρύλου!

Το απαιτητικό πρόγραμμα, ο κόσμος και ο στόχος του Θρύλου!
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 - 00:20

Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του ανυπομονούν και μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση. Η αρχή γίνεται την Κυριακή (20/10) στο ομορφότερο γήπεδο του κόσμου, που δεν είναι άλλο από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν τον Λεβαδειακό, δίνοντας το πρώτο παιχνίδι τους μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των εθνικών ομάδων.

Χιλιάδες ΓΑΥΡΟΙ θα δώσουν το «παρών», προκειμένου να στηρίξουν από κοντά το σύνολο του σπουδαίου Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, το οποίο έχει μπροστά του ένα απαιτητικό πρόγραμμα με παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν δυναμικά και να πάρουν ώθηση ενόψει της συνέχειας, αφού τέσσερις ημέρες μετά το ματς με τον Λεβαδειακό, θα αντιμετωπίσουν στη Σουηδία τη Μάλμε για το Europa League.

Στόχος των Πειραιωτών είναι, φυσικά, οι νίκες εντός και εκτός συνόρων, αφού άπαντες θέλουν να γιορτάσουν τα 100 χρόνια του μεγαλύτερου συλλόγου, με όσο το δυνατόν περισσότερες κούπες γίνεται. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν επτά ματς μέσα σε 22 ημέρες και ο Βάσκος προπονητής καλείται να διαχειριστεί μία ειδική κατάσταση. Ο ίδιος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και σχεδιάζει τα πλάνα του, τα οποία θα φανούν το επόμενο διάστημα.

Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα παντού και πάντα και αυτό είναι το μεγαλύτερο «όπλο» του Ολυμπιακού. Με τους χιλιάδες φιλάθλους στο πλευρό του δεν φοβάται κανέναν και φορτσάρει για να πανηγυρίσει και άλλες επιτυχίες. Η όρεξη για νίκες και για κούπες δεν σταματάει ποτέ στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας. Ο Θρύλος έχει την ποιότητα, έχει την εμπειρία και κυρίως έχει το DNA του πρωταθλητή. Φέτος, οι κούπες του Ολυμπιακού θα είναι οι πιο γλυκιές από όλες!

Το απαιτητικό πρόγραμμα του Θρύλου:

  • 20/10: Ολυμπιακός-Λεβαδειακός
  • 24/10: Μάλμε-Ολυμπιακός
  • 27/10: Αστέρας Aktor-Ολυμπιακός
  • 30/10: Athens Καλλιθέα-Ολυμπιακός (Κύπελλο)
  • 2/11: Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός
  • 7/11: Ολυμπιακός-Ρέιντζερς
  • 10/11: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης