Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η διαχείριση της γραμμής κρούσης

Η διαχείριση της γραμμής κρούσης
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 - 18:33

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη δράση και το ματς με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20/10) έχει ξεκινήσει. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καλείται να αποφασίσει για τους ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα και κυρίως για εκείνον που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ο βασικός επιθετικός των Πειραιωτών και αυτό δεν αλλάζει. Η ποιότητα του Μαροκινού φορ είναι γνωστή και δύσκολα θα μπορούσε να χάσει τη θέση του. Ο φορ του Θρύλου έπαιξε και στα δύο παιχνίδια της χώρας του με την Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατίας. Στον πρώτο αγώνα ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, ενώ στον δεύτερο πέρασε ως αλλαγή στο 65'. Όπως καταλαβαίνουμε, ο Μαροκινός φορ έχει αγωνιστικό ρυθμό, όμως του λείπει και η ξεκούραση.

Η δεύτερη επιλογή των «ερυθρόλευκων» στη γραμμή κρούσης είναι ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Ο Ουκρανός επιθετικός δεν έπαιξε αρκετά με τη χώρα του απέναντι στη Γεωργία και την Τσεχία, αφού στο πρώτο ματς μπήκε ως αλλαγή στο 75' και στο δεύτερο παιχνίδι έπαιξε για 10 λεπτά. Ωστόσο, ο Γιάρεμτσουκ δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, ούτε με την Εθνική του ομάδα, αλλά ούτε και με τον Ολυμπιακό. Φυσικά, θα μπορούσε να πάρει την ευκαιρία του απέναντι στον Λεβαδειακό και να δηλώσει «παρών» την κατάλληλη στιγμή.

Δεν ξεχνάμε βέβαια το «διαμάντι» του Θρύλου, τον Χαράλαμπο Κωστούλα. Ο πιτσιρικάς των Πειραιωτών έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του στην Ευρώπη με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ έπαιξε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο ταλαντούχος φορ αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του αγώνα των Ελπίδων με την Κροατία και σε φιλικό με τη Σλοβακία, ως αλλαγή. Ο ίδιος έχει αποδείξει ότι δεν... μασάει και δεν καταλαβαίνει από κούραση.

Φυσικά, ο κατάλληλος για να κρίνει ποιος θα πάρει φανέλα βασικού στο ματς με τον Λεβαδειακό, είναι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος θα κρίνει την κατάσταση των παικτών του και θα αποφασίσει. Στο πίσω μέρος του μυαλού του, βέβαια, υπάρχει και ο σημαντικός αγώνας με τη Μάλμε στη Σουηδία για το Europa League...

Διαβάστε επίσης