Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Προπόνηση στην Σουηδία ενόψει Αστέρα!

Προπόνηση στην Σουηδία ενόψει Αστέρα!
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 - 15:01

Μετά το τετραήμερο ρεπό, την Τρίτη ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με το… μυαλό επίσης και στο κρίσιμο ματς με την Μάλμε στην Σουηδία για την 3η αγωνιστική του Europa League και στην συνέχεια η εκτός έδρας επικίνδυνη «επίσκεψη» στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στόχο το 3/3 και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να παράλληλα να διαχειριστεί την κούραση και τα όποια προβλήματα προκύψουν. Μία από τις ενέργειες του, ήταν η απόφαση του να παραμείνει η ομάδα του Ολυμπιακού στο Μάλμε και την επόμενη ημέρα του αγώνα είναι στρατηγικά σημαντική για την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».

Ο Βάσκος τεχνικός δεν θέλει να αφήσει χρόνο χαμένο και επιδιώκει να ελαχιστοποιήσει την κούραση που μπορεί να προκύψει από τα ταξίδια. Καθώς η διαδρομή από την Αθήνα προς το Μάλμε διαρκεί περίπου πέντε ώρες.

Ο αγώνας με τη Μάλμε θα διεξαχθεί αργά τη νύχτα και η ομάδα, έπειτα από την αναμέτρηση, θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή το βράδυ.

Διαβάστε επίσης