Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μπακούλας: Ο «θόρυβος» που έχει προκαλέσει και η ευκαιρία του! (video)

Μπακούλας: Ο «θόρυβος» που έχει προκαλέσει και η ευκαιρία του! (video)
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 - 14:00
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τα «διαμάντια» των πρωταθλητών Ευρώπης με την Κ19 του Ολυμπιακού είναι εδώ και πέραν από το σούπερ δίδυμο Μουζακίτης – Κωστούλας έχει να αναδείξει κι άλλα μελλοντικά αστέρια που περιμένουν μία νέα ευκαιρία από τον Μεντιλίμπαρ για να κερδίσουν θέση και ρόλο στην πρώτη ομάδα. Αδιαμφισβήτητα, ένας παίκτης ο οποίος συνεχίζει να κάνει «θόρυβο» και περιμένει την ευκαιρία του είναι ο Θεοφάνης Μπακούλας. Ο νεαρός χαφ τράβηξε τα βλέμματα, στα φιλικά με Ρόμα και Άγιαξ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά το έχει δείξει στο πρωτάθλημα Κ-19, οπού εμφανίζεται σε εξαιρετική κατάσταση σκοράροντας 4 γκολ, εκ των οποίων στο νικηφόρο ντέρμπι «αιωνίων» με τον ΠΑΟ (1-2) στο Κορωπί.

Μάλιστα, το στίγμα του έχει αφήσει και με την παρουσία στην Εθνική Ελπίδων, όπου σκόραρε στην ήττα από την Κροατία (3-2), αλλά ήταν σίγουρα ο MVP των μικρών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Πέραν του γκολ που έφερε το ματς στα ίσα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ήταν ο κύριος δημιουργός των ευκαιριών που χάθηκαν και ίσως θα «έκλεβαν» τη νίκη. Αποκορύφωμα ήταν οι δύο μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο που έχασε ο Κούτσιας για να δώσει προβάδισμα πρόκρισης στην Εθνική μας, αλλά και στις δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τις έξοχες πάσες του 19χρονου χαφ του Θρύλου, που τον έβγαλε σε θέση βολής απέναντι από τον Κροάτη γκολκίπερ.

Ο Μπακούλας είναι αυτός που για την ώρα φαίνεται να είναι πιο μπροστά σε επίπεδο ετοιμότητας και ήδη κλείνει το μάτι στον Βάσκο τεχνικό, που βλέπει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα να μην έχει βρει ακόμα τα πατήματά του και το ειδικό χειρισμό του Τσικίνιο να του έχει χτυπήσει καμπανάκια αναφορικά με τις αξιόπιστες επιλογές στον ερυθρόλευκο άξονα. Μάλιστα, τα στοιχεία που διαθέτει ο νεαρός χαφ είναι παρόμοια με του «Τσίκι», με τη μόνη διαφορά ο Μπακούλας πατάει περισσότερο περιοχή, σκοράρει και είναι πιο εύστοχος στις μεταβιβάσεις του.

Διαβάστε επίσης