Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Χαμόγελα για Κωστούλα που μπαίνει «ενεργά» στα πλάνα του «Μέντι»!

Χαμόγελα για Κωστούλα που μπαίνει «ενεργά» στα πλάνα του «Μέντι»!
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 - 10:23
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Στα… καλύτερα του βρίσκεται ο Μπάμπης Κωστούλας. Ο νεαρός επιθετικός, τα έχει ζήσει όλα, μέσα στο 2024. Κατέκτησε το Youth League με τη φανέλα της Κ19 και με σούπερ εμφανίσεις και βοήθειες στο σκοράρισμα, προπονήσεις και προετοιμασία με την πρώτη ομάδα το καλοκαίρι, πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος ως βασικός, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, κάτω από τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου, μπήκε ως αλλαγή, στην έδρα της Λιόν και ντεμπούταρε στη διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα έκανε ντεμπούτο και σε ντέρμπι «αιωνίων» με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και άφησε το στίγμα του και λίγο έλειψε να σκοράρει.

Ο 17χρονος επιθετικός που βρίσκεται στο top-60 των ταλέντων του Κόσμου σύμφωνα με την Guardian, έχει βάλει 5 γκολ φέτος σε δύο ματς με την ομάδα Κ19 των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα. Παράλληλα έκανε ντεμπούτο με εντυπωσιακό γκολ, την Παρασκευή που πέρασε, με την Εθνική Κ21, στην φιλική ήττα με 2-1 από την Σλοβακία, ενώ, χθες (15/10) πέτυχε ένα γκολ στον «τελικό» με την Κροατία (3-2).

Έδωσε συνέχεια στην πολύ καλή απόδοση που είχε με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Κωστούλας αρχίζει να παίρνει έναν πιο σύνθετο ρόλο στους «ερυθρόλευκους» με βάση και το πλάνο που έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και αναμένεται να φανεί αυτό και στις επόμενες αναμετρήσεις, τουλάχιστον με βάση τα όσα έχει συζητήσεις και με τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο.

Διαβάστε επίσης