Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Εθνική Ελπίδων: Εκτός Euro U21, δεν έφτασαν τα γκολ των Κωστούλα-Μπακούλα

Εθνική Ελπίδων: Εκτός Euro U21, δεν έφτασαν τα γκολ των Κωστούλα-Μπακούλα
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 - 21:14

Η Εθνική Ελπίδων έδωσε τη δική της «μάχη» κόντρα στην Κροατία, όμως δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 3-2. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν θα βρεθεί στα playoffs του Euro U21, παρά τη σπουδαία του προσπάθεια, όμως καλείται να συνεχίσει να κοιτάζει μπροστά. Τα δύο γκολ της γαλανόλευκης, πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι» Θεοφάνης Μπακούλας και Μπάμπης Κωστούλας.

Η Ελλάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 16ο λεπτό όταν ο Τσαβέντα σκόραρε για το 1-0. Στο 32ο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δέχτηκε και δεύτερο χτύπημα με τον Μπέλιο να κάνει το 2-0 για την Κροατία.

Η Εθνική Ελπίδων πάλεψε και πριν τη λήξη του ημιχρόνου κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα! Στο 45+3' o Mπάμπης Κωστούλας μείωσε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του επίσης «ερυθρόλευκου» Μουζακίτη, ενώ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ήρθε και η ισοφάριση από ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του Θρύλου! Συγκεκριμένα, στο 45+4, ο Κουρφαλίδης γύρισε την μπάλα από δεξιά και ο Μπακούλας πλάσαρε για το 2-2, κρατώντας την Εθνική Ελπίδων «ζωντανή» στο πρώτο 45άλεπτο.

Στο 76' οι Κροάτες πήραν ξανά το προβάδισμα με τον Βούσκοβιτς να κάνει το 3-2 με κεφαλιά και να δίνει τη νίκη στη χώρα του. Η Ελλάδα τερμάτισε στην τρίτη θέση με 17 βαθμούς, ενώ η Κροατία κατέκτησε τη δεύτερη θέση με 22 βαθμούς.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Τσάβλινα, Βάλινσιτς, Βούσκοβιτς, Πρπιτς (45'+1' Μπάρζιτς), Χργκοβιτς (46' Τσβιγιάνοβιτς), Μπέλτσαρ, Σόλτνο, Κατσαβέντα (64' Τσρνατς), Βίντοβιτς (64' Ζβόναρεκ), Ιβάνοβιτς (78' Πάβιτς), Μπέλιο

ΕΛΛΑΔΑ: Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος (78' Κίτσος), Κωστής, Κωνσταντόπουλος, Κουτσογούλας, Κουρφαλίδης (84' Μεταξάς), Μουζακίτης (55' Καλογερόπουλος), Μπακούλας (78' Τζίμας), Νιάρχος (55' Ζουγλής), Κούτσιας, Κωστούλας

Διαβάστε επίσης