Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Θύρα 7: «Γελάμε μαζί σας Λαλάκηδες και γιουσουφάκια του οπαδισμού» (photo)

Θύρα 7: «Γελάμε μαζί σας Λαλάκηδες και γιουσουφάκια του οπαδισμού» (photo)
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 - 00:09

Τα γνωστά... τρολάκια έσπευσαν να συγκρίνουν τον κόσμο του Θρύλου με εκείνον του Παναθηναϊκού. Μα, καλά για ποια σύγκριση μιλάμε; Γελάει ο κόσμος. Οι ίδιοι κάνουν προσπάθεια να πείσουν τον εαυτό τους ότι βρίσκονται δίπλα στην ομάδα τους και δεν τα καταφέρνουν.

Δεν ντράπηκαν να συγκρίνουν ένα ντέρμπι, με ένα ματς το οποίο κρίθηκε από το πρώτο λεπτό. Λένε ότι γέμισαν ένα γήπεδο 1.500 θέσεων, ενώ το ΣΕΦ ήταν «άδειο» στο ματς του Θρύλου με τον Άρη. Τόσο μυαλό έχουν. Μπερδεύουν την βούρτσα με την... χτένα

Με μία απλή ανάρτηση, η Θύρα 7 έβαλε όλα τα τρολάκια στη θέση τους. Από τη μία οι ΓΑΥΡΟΙ να γεμίζουν τον ΝΑΟ με την Μπράγκα δείχνοντας την ευρωπαϊκή κούπα με ένα μαγικό κορεό και από την άλλη μερικοί «πράσινοι» να μην γεμίζουν ούτε μία θύρα στο ΟΑΚΑ, ακόμα και με τις αμέτρητες προσφορές για εισιτήρια.

Ας αφήσουν τον κόσμο του Θρύλου στην άκρη. Ας συγκριθούν με τους φιλάθλους κάποιας Μπάνια Λούκα. Μέχρι εκεί μπορούν οι οπαδοί της νίκης του μοναθλητικού, που στα δύσκολα η «μαχητική ψυχή» είναι απούσα.

Η ανάρτηση της Θύρας 7:

Διαβάστε επίσης

Έπρεπε να φύγουν κι άλλοι διαιτητές

Έπρεπε να φύγουν κι άλλοι διαιτητές

Με βάση τα λάθη που έχουν γίνει, όπως φαίνεται, κάποιοι δεν διορθώνονται με τίποτα, με χαρακτηριστικά παραδείγματα των Ευαγγέλου, Παπαδόπουλου, Τζήλου.