Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Συνεχίζουν το ίδιο βιολί Παναθηναϊκός και ΑΕΚ

Συνεχίζουν το ίδιο βιολί Παναθηναϊκός και ΑΕΚ
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - 22:25

Σύμμαχοι και στα αφηγήματα είναι οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Δεν έχουν την ίδια γραμμή στη Super League και στην ΕΠΟ (δεν πτοούνται από το ότι αποτελούν μειοψηφία) έχουν την ίδια γραμμή και στη διαιτησία. Ποια είναι αυτή; Βγάζουν αφηγήματα για να ευνοούνται!

Η ΑΕΚ φώναξε τις πρώτες αγωνιστικές και ευνοήθηκε με τον Λεβαδειακό (δεν καταλογίστηκαν τρία πέναλτι σε βάρος της από τους Πολυχρόνη, Ευαγγέλου) αλλά και με τον Βόλο (δεν έπρεπε ο Φωτιάς να μετρήσει το πρώτο γκολ, έπρεπε να αποβληθεί ο Πιερό). Μια από τα ίδια και για τον Παναθηναϊκό, με παράδειγμα να αποτελεί ότι ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε να κάνει το 2-1, όμως οι Ευαγγέλου, Ζαμπαλάς δεν έδωσαν πέναλτι, δεν το είδε κανείς! Στο παιχνίδι με την Καλλιθέα ο Κατσικογιάννης ακύρωσε γκολ και κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο! Σα να μην έφτανε αυτό, συμφώνησε και ο VAR Φωτιάς!

Παραδείγματα για τα αφηγήματα; Ο Παναθηναϊκός φαντάστηκε ότι έγινε πέναλτι σε χέρι του Ρέτσου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι μόνο ότι ο Λανουά ανέλυσε ότι δεν υπήρχε παράβαση, θα πρέπει να έβαλαν τα γέλια μέχρι και στην UEFA, καθώς στο σεμινάριο των ελίτ διαιτητών, όπου πήρε μέρος και ο Γερμανός Ζίμπερτ που σφύριξε το ματς, έδειξαν ότι δεν υπάρχει παράβαση σε παρόμοια φάση στον αγώνα (13/8) ΑΠΟΕΛ-Σλόβαν Μπρατισλάβας 0-0, για την τρίτη προκριματική φάση του Champions League, με τη διαφορά ότι αυτή ξεκινά από πλάγιο άουτ.

Ο Λανουά εξήγησε και γιατί η ΑΕΚ δεν έχει δίκιο με τα δυο πέναλτι που ζήτησε στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου ηττήθηκε 1-0. Παρόλα αυτά ακολούθησε επίσκεψη του Ηλιόπουλου στην ΕΠΟ, άσχετα αν έκανε μια τρύπα στο νερό, καθώς ο Γκαγκάτσης τον παρέπεμψε στον Λανουά που όχι μόνο δεν συναντήθηκε μαζί του αλλά αποθέωσε και τον Πουλικίδη που σφύριξε το ματς στο Αγρίνιο. Ο Λανουά δεν θέλει επαφές με παράγοντες.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συνεχίζουν το ίδιο βιολί με τη διαιτησία. Οι διαιτητές θα συνεχίσουν κι αυτοί το ίδιο, με το να τους ευνοούν για να μη φωνάζουν;

Θα συνεχίσουν να βάζουν τορπίλη στο πρωτάθλημα, προσπαθώντας να οικοδομήσουν εικονική πραγματικότητα ότι τάχα αδικούνται; Ενώ θέλουν να ευνοούνται;

Διαβάστε επίσης

Έπρεπε να φύγουν κι άλλοι διαιτητές

Έπρεπε να φύγουν κι άλλοι διαιτητές

Με βάση τα λάθη που έχουν γίνει, όπως φαίνεται, κάποιοι δεν διορθώνονται με τίποτα, με χαρακτηριστικά παραδείγματα των Ευαγγέλου, Παπαδόπουλου, Τζήλου.