Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ετοιμοπόλεμος ο Ζέλσον Μάρτινς

Ετοιμοπόλεμος ο Ζέλσον Μάρτινς
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - 20:28

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση, καθώς την Κυριακή υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Λεβαδειακό για την Stoiximan Super League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ευελπιστεί να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των εθνικών ομάδων, αφού οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, με σημαντικές αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ένας από τους παίκτες που κάνουν τα πάντα για ενισχύσουν τον Θρύλο είναι ο Ζέλσον Μάρτινς. Παρά το γεγονός ότι έχει σταθεί άτυχος λόγω των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν στο παρελθόν, ο Πορτογάλος πεισμώνει όλο και περισσότερο, θέλοντας να δώσει τα πάντα για την ομάδα και να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της, εντός και εκτός συνόρων.

Ο Μάρτινς θέλει να παρουσιαστεί έτοιμος για τα ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό και τη Μάλμε, καθώς συνεχίζει να δουλεύει ασταμάτητα. Φυσικά, ο τρόπος που δουλεύει δεν περνάει απαρατήρητος από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον Βάσκο κόουτς να εμπιστεύεται τον 29χρονο Πορτογάλο όλο και περισσότερο. Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη με σπουδαία καριέρα και τρομερά χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Έπρεπε να φύγουν κι άλλοι διαιτητές

Έπρεπε να φύγουν κι άλλοι διαιτητές

Με βάση τα λάθη που έχουν γίνει, όπως φαίνεται, κάποιοι δεν διορθώνονται με τίποτα, με χαρακτηριστικά παραδείγματα των Ευαγγέλου, Παπαδόπουλου, Τζήλου.