Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ανεβάζει «στροφές» ο Θρύλος

Ανεβάζει «στροφές» ο Θρύλος
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - 20:08

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση, μετά τη διακοπή της Stoiximan Super League, λόγω των εθνικών ομάδων. Ύστερα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Θρύλος ετοιμάζεται να βρεθεί ξανά στον ΝΑΟ, για να υποδεχτεί τον Λεβαδειακό, στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος (20/10, 16:00). Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους ένα πρόγραμμα... φωτιά και ανεβάζουν «στροφές» προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι και να πάρουν τους τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Οι Πειραιώτες δεν έχασαν χρόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων των εθνικών ομάδων. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δοκίμασε νέα πρόσωπα και πράγματα στο φιλικό με τον Ατρόμητο, ενώ όσοι έμειναν στον Ρέντη προπονήθηκαν έτσι ώστε να είναι έτοιμοι όταν κληθούν να ενισχύσουν την ομάδα.

Μάλιστα, στο Ρέντη επιστρέφει και ο Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί με την Ανγκόλα κόντρα στον Νίγηρα την Τετάρτη (15/10), καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες. Το επίπεδο των προπονήσεων συνεχίζει να ανεβαίνει και άπαντες στην ομάδα του Πειραιά θέλουν να κάνουν ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τις επόμενες ημέρες ο κόουτς Μεντιλίμπαρ θα έχει ακόμα περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του και στη συνέχεια θα κληθεί να επιλέξει εκείνους που θα βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Βάσκος προπονητής έχει αποδείξει ότι δίνει σε όλους τους «ερυθρόλευκους» την ευκαιρία να αγωνιστούν και να συνεισφέρουν, ενώ με αυτόν τον τρόπο κρατά τους παίκτες του σε ετοιμότητα.

Διαβάστε επίσης

Έπρεπε να φύγουν κι άλλοι διαιτητές

Έπρεπε να φύγουν κι άλλοι διαιτητές

Με βάση τα λάθη που έχουν γίνει, όπως φαίνεται, κάποιοι δεν διορθώνονται με τίποτα, με χαρακτηριστικά παραδείγματα των Ευαγγέλου, Παπαδόπουλου, Τζήλου.