Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η παραδοχή των Βραζιλιάνων για τον Ροντινέι!

Η παραδοχή των Βραζιλιάνων για τον Ροντινέι!
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - 17:50

Ένας από τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά στη Stoiximan Super League είναι ο Ροντινέι! Ο Βραζιλιάνος παικταράς του Θρύλου δίνει και την ψυχή του για την ομάδα, ενώ φυσικά έχει μπει στην καρδιά των Πειραιωτών. Ο Βραζιλιάνος μπακ αγαπάει τη χώρα μας και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από τη χθεσινή (13/10) αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδας με την Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ροντινέι εμφανίστηκε στο ομορφότερο γήπεδο του κόσμου, φορώντας τη γαλανόλευκη φανέλα, την οποία του είχε δώσει ο Κώστας Φορτούνης από το παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Λιθουανία. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε ανάρτηση στα social media και... ξεσήκωσε τους Βραζιλιάνους!

Συγκεκριμένα, κάτω από την ανάρτησή του, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι του προτείνουν να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας, αφού η εθνική Βραζιλίας δεν τον καλεί, τη στιγμή που... πονάει αρκετά στη θέση του δεξιού μπακ! Φυσικά, οι συμπατριώτες του παρακαλουθούν την πορεία του, η οποία είναι εξαιρετική σε Ελλάδα και Ευρώπη. Άλλωστε, ο Ροντινέι είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στη Βραζιλία, αφού τίμησε τη φανέλα της Φλαμένγκο και έγραψε ιστορία.

Μερικά από τα σχόλια των Βραζιλιάνων αναφέρουν: «Ο τύπος έγινε Ελληνας αφού η Βραζιλία δε τον καλεί», «Ροντινέι, θα έπαιζα για την Ελλάδα άμα ήμουν εσύ», «θα έπαιζα για την Ελλάδα αφού η εθνική Βραζιλίας κάνει ότι δεν υπάρχεις», «είναι καλύτερο να γίνεις νατουραλιζέ, αφού Βραζιλία είναι ντροπιαστική».

Διαβάστε επίσης