Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το Καραϊσκάκη «απογειώνει» την Εθνική και ενώνει όλους τους Έλληνες!

Το Καραϊσκάκη «απογειώνει» την Εθνική και ενώνει όλους τους Έλληνες!
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - 13:16
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

«Εθνική Ελλάδος: Νέα εποχή σε μία γηπεδάρα». Έτσι μπορεί να τιτλοφορείται αυτό που βλέπουμε από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την εποχή του «σκότους». Η Εθνική όχι απλά δεν βάρεσε κανόνι στην αλλαγή της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, όχι απλά δεν διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα, αντιθέτως επέστρεψε καλύτερη, πιο ενωμένη με μια χαρακτηριστική στοχοπροσήλωση που «έφτιαξε» τον κόσμο και τον γύρισε με ορμή και πάθος στις κερκίδες του ομορφότερου γηπέδου της χώρας, το «Γ. Καραϊσκάκης» για να υποστηρίξει τη νέα προσπάθεια με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι.

Είναι κάτι άλλο να παίζεις σε ένα μισοάδειο γήπεδο και άλλο να παίζεις μπροστά σε πάνω από 30.000 κόσμο, συγκρίνοντας τι βλέπαμε μέχρι πέρσι με την προηγούμενη διοίκηση και τον προηγούμενο προπονητή. Το βλέπεις στα μάτια των διεθνών παικτών, ότι όλα έχουν αλλάξει και η «αύρα» του Ναού του Θρύλου τους έδωσε την αυτοπεποίθηση να πάρουν σημαντικά και μεγάλα αποτελέσματα στον δρόμο της επιστροφής σε μεγάλη διοργάνωση.

Στο «κάστρο» του Καραϊσκάκης δεν δέχτηκε γκολ κόντρα σε Φινλανδία και Ιρλανδία και πραγματοποίησε περιπάτους με την βοήθεια του κόσμου, όπου οι οπαδοί όλων των ομάδων έχουν ενωθεί ξανά, βλέποντας την μεγάλη «αλλαγή» και μακάρι να συνεχιστεί έτσι.

Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ δικαιώνεται άμεσα με την επιλογή της για επιστροφή της Εθνικής στο ζεστό, ενίοτε και καυτό Καραϊσκάκη, από την OPAP Arena, όπου δεν γέμιζε ποτέ ακόμα και σε ομάδες, όπως η Γαλλία και η Ολλανδία, με διάφορες δικαιολογίες. Με κλειστά πέταλα και όχι μόνο.

Το Καραϊσκάκη «απογειώνει» την Εθνική και ενώνει όλους τους Έλληνες και αυτό φαίνεται περίτρανα!

Διαβάστε επίσης