Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μια ανάσα και έτοιμος πάλι για «μάχες»!

Μια ανάσα και έτοιμος πάλι για «μάχες»!
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - 10:35

Ό,τι έκανε ο Θρύλος πριν πάει στη νέα διακοπή των εθνικών ομάδων, καλείται να το κάνει και μόλις η διακοπή φτάσει στο τέλος της. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να βρει το σκορ που ήθελε και με τον Παναθηναϊκό να την… γλιτώνει, δείχνοντας ότι τα παραμύθια περί… καλύτερης ομάδας, εδώ δεν έχουν θέση. Η καλύτερη ομάδα, ακόμη και σε μια ιδιαίτερη σεζόν, γεμάτη σκαμπανεβάσματα, παραμένει ο Ολυμπιακός.

Και τώρα… Μια ανάσα και έτοιμοι πάλι! Την τελευταία ημέρα του ρεπό τους απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα επιστρέψουν από αύριο στις προπονήσεις.

Το πρώτο παιχνίδι για τους Πειραιώτες είναι την Κυριακή το μεσημέρι, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, και θα ακολουθήσουν άλλα έξι σε Ελλάδα και Ευρώπη, πριν από τη διακοπή του Νοεμβρίου για τις επόμενες υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Οι νίκες θα του δώσουν αυτό που θέλει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να πατήσει την κορυφή. Και να είναι έτοιμος, ανά πάσα στιγμή να «χτυπήσει» και να πάρει αυτό που του ανήκει.

Αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να διατηρήσει τη σταθερότητά του σε υψηλά επίπεδα. Πρέπει να ελαχιστοποιήσει τα λάθη του, εντός αγωνιστικού χώρου και να είναι άκρως αποτελεσματικός. Έχει διαφανεί καθαρά, ότι όταν είναι όπως πρέπει, τους έχει. Τους έχει και εύκολα, μάλιστα. Πρέπει να το δείξει. Πρέπει να το δείξει και να μην σταματήσει την προσπάθεια. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αδημονεί να αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα και να συνεχίσει ο Θρύλος την προσπάθεια…

Διαβάστε επίσης