Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Περιμένει βελτίωση από Γιάρεμτσουκ ο «Μέντι»

Περιμένει βελτίωση από Γιάρεμτσουκ ο «Μέντι»
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 - 13:28

Η αλήθεια είναι ότι ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ δεν έχει βοηθήσει τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής. Δείχνει να είναι εκτός κλίματος και δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Ο Ουκρανός φορ παρότι βρίσκεται αρκετό καιρό στην ομάδα και συγκεκριμένα από τις 30 Ιουλίου και πήρε παιχνίδια στα πόδια του, δεν έχει «ξεμπουκώσει». Ισως είναι και θέμα προσαρμογής, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι το τεχνικό τιμ περιμένει να τον δει σε καλύτερη κατάσταση και πιο χρήσιμο για την ομάδα το συντομότερο.

Mέχρι στιγμής έχει 6 συμμετοχές με ένα γκολ, αυτό κόντρα στην Καλλιθέα, με μόλις 145’ συμμετοχής και μία φορά στην βασική ενδεκάδα. Πιο συγκεκριμένα, ο Μεντιλίμπαρ του έδωσε φανέλα βασικού στο ματς με τη Λιόν, ο 28χρονος φορ δεν τον δικαίωσε και από τότε δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε λεπτό. Με τον Μπάμπη Κωστούλα πλέον 2ο φορ αν και μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις όπως έδειξε στο ντέρμπι, πρέπει νεοαποκτηθείς του Θρύλου πρέπει να ανεβάσει στροφές για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να δείξει κάτι καλό στο «Μέντι», για να έχει μία θέση στο βασικό ροτέισον.

Διαβάστε επίσης