Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γυρίζει έτοιμος στην επανέναρξη ο Τσικίνιο!

Γυρίζει έτοιμος στην επανέναρξη ο Τσικίνιο!
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 - 10:50

Το σχεδόν 4ημερο ρεπό, που ξεκίνησε από την Παρασκευή το μεσημέρι όπου τελείωσαν την προπόνηση στον Ρέντη οι «ερυθρόλευκοι», ήταν λόγω του «άδειου» Ρέντη, από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Η επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη βάζει στην τελική ευθεία την προετοιμασία για το πρώτο ματς της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων από την Κυριακή 20 του μήνα όπου υποδέχεται ο Ολυμπιακός τον Λεβαδειακό στο Ναό (16:00) και θα έχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην διάθεση του ο «Μέντι», τον Τσικίνιο, που φαίνεται να είναι εντάξει με το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και δεν έδωσε το παρών στο ντέρμπι «αιωνίων».

Αυτό γιατί, Ο Τσικίνιο δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με προηγούμενες ημέρες. Έχει ανεβάσει ρυθμό στο ατομικό τους πρόγραμμα και αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει κάποιο έκτακτο θέμα, τότε σύντομα θα τεθεί στα πλάνα του Βάσκου τεχνικού και θα προπονηθεί στην προπόνηση της Τρίτης, με την επιστροφή και της υπόλοιπης ομάδας. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ζέλσον Μαρτίνς. Αντιθέτως, ο Γουίλιαν δείχνει ακόμη να πονάει. Επίσης κάνει ατομικό πρόγραμμα όχι, όμως, σε τόσο έντονο ρυθμό και η επιστροφή του φαίνεται να πηγαίνει πίσω, ίσως να είναι στην αποστολή για το ευρωπαϊκό ματς με την Μάλμε.

Διαβάστε επίσης